MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Orice face, rămâne în umbra celebrei sale surori. Săndel Mihai e prezentat pe afișe drept ”fratele Andrei”!

Distribuie

Fratele mai mare al Andrei, una dintre cele mai cunoscute artiste pop-dance în acest moment, n-ar fi crezut că, deși cântă de-o viață, celebritatea surorii sale îl va recomanda în spectacole și îi va susține renumele artistic.

Omul care a susținut-o și dus-o de mânuță pe Andra la festivaluri încă din perioada când artista era un copil ce dovedea un mare potențial, și de la care vedeta a avut multe de învățat, Săndel Mihai este cap de afiș la un turneu de anvergură ce se desfășoară în prezent, în cele mai importante orașe din Statelor Unite și Canada.

Spectacole la care biletele se vând ca pâinea caldă, rețetă de succes pusă la punct de organizatorul de evenimente concertistice Bebe Mihu, cel care a făcut posibil turneul aniversar ”20 de ani cu 3 Sud Est”.

Săndel Mihai este prezentat pe afișe drept ”Fratele Andrei!

Însă, cei ce au emigrat din țara noastră îl identifică pe Săndel drept ”fratele Andrei”, conform afișelor seriei de evenimente dedicate vorbitorilor de limba română. Asta deși Săndel cântă de la cinci ani și are o carieră muzicală lungă cât vârsta Andrei.

În urmă cu ceva ani, Andra, Săndel și cumnata sa, Aurora, au scos împreună un album ”de familie” ce s-a bucurat de mare succes, intitulat ”O familie populară”.

 


EXCLUSIV/ Laura Bretan cântă alături de Corul Academic Radio. Micuța solistă ce a fermecat America, în turneu în România


 

Citește mai multe despre bebe mihu pe Libertatea.

Comentarii