Mergi direct la conținut »
Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani, deși i-a tăiat urechea! Cum l-a cunoscut prezentatorul pe Rash
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani, deși i-a tăiat urechea! Cum l-a cunoscut prezentatorul pe Rash

Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani, deși i-a tăiat urechea! Cum l-a cunoscut prezentatorul pe Rash

Pavel Bartoș îi e fidel nu doar nevestei, ci și hairstylistului! Simpaticul prezentator de la "Vocea României" și "Românii au talent" își lasă părul pe mâna lui Rash de mulți ani și îi iartă acestuia micile... scăpări de foarfece.

De Denisa Macovei,

Acum 10 ani, pe când filma pentru un serial difuzat la PRO TV, Pavel Bartoș a ajuns pe mâinile lui Aurelian Rash, un hairstylist care la vremea respectivă colabora cu trustul din Pache Protopopescu. Se pare că tânărul i-a găsit vedetei de televiziune freza perfectă, așa că Bartoș se tunde și azi tot la el. „Sunt stilisul lui Pavel de peste 10 ani. Ne-am cunoscut în timp ce lucram la serialele TV – el, actor, eu hairstylist. În timp, s-a dezvoltat o relație de prietenie și, pe lângă discuțiile noastre amuzante, am învățat de ce anume are nevoie Pavel în materie de păr, iar el acum nu îmi mai cere nimic special, vrea doar să fie tuns, știe că iese foarte bine. Avem un ritual atunci când aranjăm părul și anume: îl spălăm, îl tundem, îl spălăm din nou, îl masăm, îl uscăm și stilizăm. După toate aceste proceduri look-ul lui Pavel are voce! Este un întreg proces, iar eu încerc să-i mențin tot timpul linia ideală pentru el. Îl tund diferit de fiecare dată, chiar dacă asta nu se observă”, ne-a povestit Rash, amintindu-și că în urmă cu câțiva ani a reușit „perfomanța” de a-i tăia o ureche lui Pavel cu o foarfecă de filat, foarfecă despre care se știe că nu este la fel de ascuțită ca una normală.

Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani

„Fiecare persoană publică cu care lucrez – și nu numai – are o fișă proprie, așa că știu exact ce se poate face în cazul unor întâmplări nefericite. Dar am o întâmplare cu Pavel: în timp ce îl tundeam pentru un serial, i-am tăiat urechea cu foarfeca de filat, iar el a reacționat: «Băi Rash, mi-ai tăiat urechea?! Am filmare în jumătate de oră!», iar eu i-am răspuns senin că da. Și acum râdem când ne aducem aminte, încă are un semn vizibil”, a spus amuzat hairstylistul.

Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani

Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani, care i-a tuns și coafat pe Gheorghe Dinică, Andi Moisescu, Mihai Călin și Denis Ștefan

Rash nu lucrează doar cu vedete, deși prin foarfecele lui a trecut părul unor celebrități precum regretatul Gheorghe Dinică. „Cu Pavel am o relație aparte, însă am lucrat și cu alte vedete autohtone, cu care petreceam destul de mult timp până să ajungem la culoarea sau tunsoarea ideală a personajului pe care aveau să-l interpreteze. Am lucrat cu maestrul Dinică, cu Andi Moisescu, Mihai Călin, Virginia Rogin, Marius Damian, Mihai Petre, Simona Pope, Denis Ștefan, Adrian Ciobanu și mulți alții, oameni frumoși, valoroși”, ne-a povestit Aurelian. Tânărul spune însă că are o deosebită plăcere să lucreze și cu oameni mai puțini cunoscuți; asta face ca fiecare zi la salon să fie specială. Dat fiind faptul că are clientelă felurită, întâmplările sunt care mai de care mai amuzante. „În mare parte, am fost ferit de ciudățenii, dar țin minte că odată a venit o clientă care ceruse o culoare cum este castana căzută după 3 zile din copac. A fost maxima zilei, iar eu încercam să vizualizez castana și culoarea ei. Am râs mult pe tema asta și acum râd când îmi aduc aminte, deși a trecut ceva vreme de atunci„, ne-a mai povestit Rash.


Fiul lui Gino Iorgulescu ar fi fost client al dealerilor de cocaină. Ce spune președintele LPF

Close
Închide
  Close