MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2013 10:46

EXCLUSIV | Prima reacţie a Andreei Marin după ce Ştefan Bănică a fost fotografiat cu Lavinia Pârva!

Distribuie

În anul 2011, presa scria că Ştefan Banică o înşală pe Andreea Marin cu bruneta Lavinia Pârva. La vremea respectivă, Andreea Marin a luat atitudine şi îi lua apărarea soţului ei: „E o fată frumoasă, pe care eu am sustinut-o. Îi doresc toate cele bune. Am văzut că a reacţionat si ea public şi a spus clar că nu a exista vreo posibilitate ca ştirea să fie pe lângă adevăr. Noi ca cuplu ne vedem de viata noastră”.
Astăzi, când ştirea se pare că s-a adeverit după ce au apărut fotografii cu Ştefan Bănică jr. şi Lavinia plimbându-se în parc, Andreea Marin a fost reţinută în declaraţii. „Nu citesc astfel de reviste, dar am fost informată despre subiect. Nu am nimic de comentat”, s-a rezumat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Libertatea.
Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. s-au căsătorit în 2006 şi au divorţat în 2013, după 7 ani de mariaj. În decembrie 2007, prezentatoarea tv şi cântăreţul au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Violeta.
Citeşte şi: „ŞTEFAN BĂNICĂ JR IUBEŞTE DIN NOU? A FOST SURPRINS cu LAVINIA PÂRVA, femeia cu care AR FI ÎNŞELAT-O pe ANDREEA MARIN”

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii