Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Schimbare radicală în cuplul Gabi Bădălău – Claudia Pătrășcanu! Aduce în casă o femeie fără obligații
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV. Schimbare radicală în cuplul Gabi Bădălău – Claudia Pătrășcanu! Aduce în casă o femeie fără obligații

EXCLUSIV. Schimbare radicală în cuplul Gabi Bădălău – Claudia Pătrășcanu! Aduce în casă o femeie fără obligații

Aflată la a doua sarcină, Claudia Pătrășcanu și-a luat măsuri serioase pentru perioada ce o așteaptă. În urmă cu câteva luni, artista a demarat demersurile necesare pentru angajarea unei bone filipineze, care să locuiască alături de ea, de soțul ei, Gabi Bădălău, și de fiul lor, Gabriel Jr.

De Andreea Archip,

Cântăreața este o mamă dedicată și se bucură de fiecare moment din viața fiului ei. Conștientă că o dată cu avansarea sarcinii, ea nu va mai putea să țină pasul cu micuțul Gabriel și că ulterior va trebui să se împartă între bebelușul care va veni pe lume și junior, artista a cochetat cu ideea unei bone. Ea a mai beneficiat, în trecut, de ajutorul unei dădace interne și ulterior de serviciile unei femei cu program de opt ore. Ca să fie sigură că nu va fi lăsată baltă din diverse motive legate de familie, Claudia Pătrășcanu a decis să îți încerce norocul cu o filipineză, despre care a primit recomandări bune.

CLAUDIA PATRASCANU SI FIUL EI

“Filipinezele sunt mai dedicate. Bone românce găsește foarte greu, mai ales că eu vreau să fie una internă. Filipineza va veni din septembrie și va sta cu noi, mă va ajuta deocamdată cu Gabriel, iar eu și soțul vom mai putea ieși în oraș. Știu că are 41 de ani, dar nu își arată vârsta, și că nu are familie”, a declarat, pentru Libertatea, Claudia Pătrășcanu.

Nu a aflat sexul copilului

La cea mai recentă ecografie, cântăreața nu a aflat sexul bebelușului. Fătul pare să își țină părinții în suspans, întrucât poziția lui nu i-a permis medicului să le dea vestea dacă al doilea copil al cuplului va fi fetiță sau băiat. “La prima sarcină, am aflat la trei luni că voi avea băiat. Transformarea este diferită. Atunci abia în luna a cincea aveam burta proeminentă, acum la 3 luni și jumătate de sarcină burta se vede foarte bine. Întotdeauna m-am văzut mamă de băieți, dar în jurul meu observ o grămadă de fetițe și cred că ar fi frumos să avem și o fetiță.”, a conchis artista.

Foto: Facebook

Close
Închide
  Close