De Izabela Ionita,

După ce le-a hărțuit luni sau chiar ani de zile pe Anda Adam, Andreea Bălan sau Bianca Drăgușanu, ”teroristul” de vedete a pus ochii pe manechinul Tatiana Marinescu. Deși tânăra nu petrece foarte mult timp în România, ea lucrând în general mai mult peste hotare, acest lucru pare că nu l-a împiedicat pe misetriosul bărbat să facă rost de numărul de telefon al frumoasei roșcate și să o terorizeze cu sms-uri de toate genurile.
Dacă la început îi scria acesteia cuvinte de laudă, văzând că nu i se acordă atenție, a trecut la lucruri mai grave, la amenințări de tot soiul. ”Nu am dat atenție primelor sms-uri, am zis că poate e vreun amic care vrea să-mi facă o glumă, să vadă cum reacționez dacă aș fi căutată de un fan. După câteva zile însă, lucrurile au luat o altă întorsătură. Ciudatul a început să-mi scrie că el este Diavolul, că a venit să mă ia în Iad, că acolo e mai distractiv decât în Rai și că de ce nu-i răspund la sms, să-i spun dacă vin cu el sau nu. După accea mesajele au continuat pe același ton, zile la rând. Ce mă sperie însă este faptul că mi-a scris în mesaje și de cățelul meu, și îmi este teamă ca nu cumva să mă urmărească”, ne-a povestit în exclusivitate modelul, despre drama pe care o trăiește de ceva vreme.
Ea ne-a mai spus că și în afara țării i s-a întâmplat ceva asemănător, dar cu o femeie. ”În Turcia exista o domnişoară care este obsedată de mine, care şi-a făcut operaţii estetice ca să semene cu mine. Se îmbracă la fel ca mine, merge la acelaşi salon unde merg eu, vine la toate evenimentele unde sunt eu. Dar măcar ea e paşnică, nu mă simt ameninţată, poate doar măgulită”, a mai spus Tatiana în exclusivitate pentru Libertatea.

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri