Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Maia Morgenstern, mărturisire surprinzătoare despre cariera sa, care a început cu un eșec: ”Am fost figurantă!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Maia Morgenstern, mărturisire surprinzătoare despre cariera sa, care a început cu un eșec: ”Am fost figurantă!”

EXCLUSIV/Maia Morgenstern, mărturisire surprinzătoare despre cariera sa, care a început cu un eșec: ”Am fost figurantă!”

Maia Morgenstern, una dintre cele mai titrate actrițe din România, cu un CV impresionant, și-a început cu stângul cariera. Respinsă la primul său examen la teatru, ea a fost apoi angajată ca figurantă.

De Ana Maria Păsat,

Maia Morgestern are un CV impresionant. Actrița, aleasă de Mel Gibson pentru rolul Mariei din ”Patimile lui Hristos”, a știut încă din adolescență ce-și dorește.

Foto: Dumitru ANGELESCU

Cel care a îndrumat-o spre actorie a fost chiar tatăl său. Cariera sa a început însă cu un eșec. Actrița a dezvăluit acest lucru, cu ocazia Galei Premiilor Municipiului Bucureşti pentru Artă şi Cultură.

”Eu am început cu un eşec. Am căzut la examenul de admitere la Facultate, la IATC. Apoi nu știam ce să fac. Dacă să continui sau nu. Dar nu voiam să stau acasă. Am început ca ”figurantă”, cu o piesă în idiș, la Teatrul Evreiesc de stat. Eu eram doar o căzătură la Actorie”, a povestit artista, în momentul în care i-a înmânat premiul pentru întreaga activitate, colegului său Rudy Rosenfeld, de la Teatrul Evreiesc de Stat.

A intrat anul următor

Maia a reușit însă să treacă peste acel eșec. Iar anul următor, devenea studentă în anul 1, la Actorie, unde l-a avut ca profesor și pe Dem Rădulescu. Și asta după ce a dat examenul, bolnavă fiind, din cauza unei amigdalite. Actrița nu a ascuns însă faptul că nu s-a simțit prea confortabil pe băncile facultății. Înainte de a intra la teatru, actrița și-a dorit să devină balerină… I s-a spus însă că nu ar fi avut nicio șansă.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Condiția pe care Smiley i-a pus-o Ginei Pistol, încă de la început. ”Dacă taci, te iubesc!”

 

Close
Închide
  Close