Mergi direct la conținut »
Feli Donose, mărturisire neașteptată după ce a devenit mamă. “Durerea e tot acolo, există “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Feli Donose, mărturisire neașteptată după ce a devenit mamă. “Durerea e tot acolo, există “

Feli Donose, mărturisire neașteptată după ce a devenit mamă. “Durerea e tot acolo, există “

La început de an, Feli vine cu o surpriză pentru cei care îi iubesc muzica și lansează o nouă piesă. Artista știe ce vrea în cea mai nouă piesă de pe albumul Eu sunt Feli. „Nu mă înveți tu cum să sufăr”, este mesajul ei.

„Întotdeauna viața ne oferă surse de inspirație, a noastră sau a altora. Iar în dragoste, indiferent de context, fiecare dintre noi are ceva de povestit. La fel cum fiecare își „trăiește” suferința așa cum simte. Că alegi să asculți muzica la maximum sau să plângi, durerea e tot acolo, există. Datoria ta este să te scuturi de ea. Dă-o afara!” , mărturisește artista.

Feli Donose este o persoană extrem de activă. Artista a urcat din nou pe scenă, la trei săptămâni după ce a născut. Artista a acceptat invitația lui Smiley, de a cânta împreună cu Bogdan Ioan, în finala Vocea României de vineri seara. Interpreta arată perfect după ce a devenit mămică.

Citește și

PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă

 

Close
Închide
  Close