De Păsat Ana Maria,

Are mama o fetiță nu doar frumușică foc, ci și tare isteață. Daniela Györfi e mândră de fiica ei, care a avut rezultate foarte bune la învățătură.

„Nu am avut timp să mă ocup personal de ea, dar grădinița și faptul că merge la afterschool i-au prins bine. A luat punctaj maxim în clasa pregătitoare, la toate concursurile de matematică și de română. Știe deja să scrie și să citească. I-am spus mereu: mami, ai carte, ai parte!”, ne-a mărturisit Daniela Györfi.

Daniela Gyorfi își aniversează fiica. Ce tort frumos a primit Maria | FOTO

Totodată, cântăreața ne-a dezvăluit că fiica sa nu are deloc trac în fața camerelor de luat vederi. Îi place muzica și la fel de mult îi place să și danseze. Chiar dacă nu merge la vreun curs de specialitate, e tare pricepută, semn că moștenește talentul artistic de la mama ei. Maria a fost premiată și la arte marțiale, micuța luând cursuri de karate.

Merge la școală și-n vacanță

Chiar dacă majoritatea copiilor sunt în vacanță, Maria merge la școală și-n această perioadă. „Nu am avut încotro, pentru că eu sunt foarte mult plecată. Am găsit o școală cu program și vara”, ne-a explicat Daniela Györfi.

Artista, care și-a petrecut câteva zile pe litoral, profitând de faptul că avea concerte la malul mării, nu-și permite în acest moment o vacanță mai lungă cu fiica sa și cu tatăl acesteia, George Tal, pentru că are agenda plină. Totuși… o mai luăm pe Maria cu noi, la mare, când am spectacole”, a mai spus ea.

Maria este, așadar, un copil tare bun și cuminte, iar mama ei e gata să-i facă toate poftele. Acum, copila și-ar dori un cățel, însă Daniela nu se grăbește să-i ia unul, pentru că a avut multe animale și știe cât de multă responsabilitate implică asta. „Trebuie să o văd responsabilă, să văd că poate avea grijă de el”, a explicat cântăreața.


VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. “Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”