Mergi direct la conținut »
Fiica clarvăzătoarei Carmen Harra a luat o decizie radicală după căsătorie. “Nu pot să o forțez “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica clarvăzătoarei Carmen Harra a luat o decizie radicală după căsătorie. “Nu pot să o forțez “

Fiica clarvăzătoarei Carmen Harra a luat o decizie radicală după căsătorie. “Nu pot să o forțez “

Alexandra Harra s-a căsătorit, iar acum a luat o decizie importantă, care nu este pe placul mamei sale. Cu toate astea, clarvăzătoarea o susține pe fiica ei, care hotărât să dispară din viața publică.

„Ei au interzis să fie publici. Nu mai vor să apară. Ea vrea să fie „private”, după experienţele pe care le-a avut. Ce să-i fac, nu pot să o forţez, e decizia ei”, a spus Carmen Harra despre fiica ei, Alexandra.

Carmen Harra se pregătește de Crăciun. „Mâine trebuia să mă duc (n.r. să cumpere decoraţiuni). Probabil că o să fac mâine sau vineri. Trebuie să mă suni din nou ca să îţi arăt. Aici este mare interes pentru a-ţi decora cât mai fasuos casa, numai ca să vinp lumea să se uite. Este o tradiţie. Am şi eu multe de ani şi ani de zile, dar întotdeauna cumperi pentru că mai apare altceva, se schimbă moda. Ne acomodăm cu moda respectivă”, a spus Carmen Harra la Antena Stars.

Recent, Carmen Harra a dezvăluit că are o pasiune extrem de costisitoare. De altfel, ea a afirmat că a devenit chiar dependentă de achiziționarea bijuteriilor.

Vizionarei Carmen Harra îi place opulența. Aceasta a mărturisit că a dezvoltat o dependență în ceea ce privește bijuteriile foarte scumpe. De altfel, într-un interviu ea recunoaștea că are bijuterii de zeci de mii de euro.

Citește și

Coincidenţa din subteran | În ziua anunţului privind greva generală, Metrorex trebuia să evacueze spaţiile comerciale controlate de sindicat

 

Close
Închide
  Close