MENIU CAUTĂ
29 Dec. 2017 18:23

Fiica unui miliardar rus spune că nu a știut că mulți nu își permit pantofi de mii de euro până când a ajuns la facultate

Distribuie

Fiica unui miliardar rus, care a trăit toată viața sa în lux, a declarat că nu știa că nu toată lumea își permite pantofi și haine de mii de euro până când a ajuns la universitate.

Julia Stakhiva, în vârstă de 23 de ani, este fiica unui miliardar ucrainean cu afaceri în Rusia, dar locuiește în prezent în Mayfair, Londra. Ea a primit prima geantă Louis Vuiton când a împlinit nouă ani, are o garderobă în valoare de peste 1,5 milioane de lire sterline și spune că este prea frumoasă și prea inteligentă să muncească.

Fiica unui miliardar rus

Ea a dezvăluit că numai când a mers la Universitatea Regents, Londra, pentru a studia business a aflat că stilul ei de viață nu este unul obișnuit și că cei mai mulți oameni de pe planetă nu își permit lucrurile pe care ea le consideră normale.

'Oamenii se uitau la mine când eram mai tânără pentru că aveam haine frumoase, dar numai atunci când m-am dus la universitate mi-am dat seama că nu toată lumea își poate permite genți și pantofi de designer, așa că m-am simțit specială”, a mărturisit ea.

Fiica unui miliardar rus

Un exemplu a cât de excentrică este viața tinerei îl reprezintă faptul că ea zboară în Rusia ori de câte ori vrea să își aranjeze părul. „Am zbura la Moscova pentru a merge la coafor pentru că sunt obișnuită cu ei și serviciile de acolo sunt excelente. Când merg ei închid salonul pentru mine, îmi oferă mâncare și șampania mea preferată. Îmi iau prietenii cu mine și petrecem. Pentru mine este normal să călătorești atât de departe pentru o tunsoare. E greu de explicat, dar călătoresc de când eram copil. Când ai bani, ai libertate, deoarece nu există limite”, a povestit tânăra.

Fiica unui miliardar rus

Totuși, Julia spune că viața ei nu este perfectă deoarece părinții ei pun multă presiune pe ea. 'Părinții mei așteaptă să obțin mai mult decât au ei. Ei vor să fiu frumoasă, inteligentă, elegantă, educată, trebuie să fiu perfectă. Voi prelua o afacere de familie într-o zi și va fi important să o mențin și chiar să o dezvolt mai mult”.

Dar, deocamdată, Julia se bucură de toate bogățiile pe care le are datorită părinților ei și iubește să cheltuiască bani pentru a arăta bine.

Fiica unui miliardar rus

Julia a spus: „Oricine poate fi bogat, dar nu oricine poate fi frumos. În cercurile în care mă învârt oamenii nu sunt geloşi pentru că cineva are nu ştiu ce pereche de pantofi sau geantă, ci sunt geloşi pe înfăţişarea celuilalt. De aceea este important pentru mine să fiu frumoasă, slabă şi să am un păr frumos. Este bine să începi operaţiile estetice de la vârstă fragedă. Unii oameni nu sunt destul de curajoşi să-şi facă operaţii estetice. Cred că este mai bine să stea acasă şi să mănânce pizza. Ei bine, voi să mâncaţi pizza şi eu să arăt bine”, a mai spus Julia Stakhiva.

Fiica unui miliardar rus

Ea cheltuiește peste 30.000 de lire sterline pe an pentru injecții în buze, lifting facial, machiaj semi-permanent, albirea dinților, sau injecții dureroase în scalp pentru a-și menține părul strălucitor.

În total, ea a cheltuit peste 180.500  de lire sterline pentru procedurile cosmetice.


Citește și: România în 2018: «Instabilitate, dezordine și derută generală». Astrologul Libertatea, despre ce ne așteaptă


 

Citește mai multe despre lux pe Libertatea.

Comentarii