Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Filmări cu peripeţii pentru Marina Almăşan. Ce a pățit vedeta în Maramureș

Aflată în Maramureş pentru a filma o ediţie specială „Femei de 10, bărbaţi de 10”, Marina Almăşan a avut parte de câteva momente de panică. Vedeta s-a trezit în emisiune cu câțiva invitați…nepoftiți.

De Livia Lixandru,

Este vorba despre o turmă de oi care a intrat cu entuziasm în scenă și a fost la un pas să o măture pe simpatica prezentatoare.

În preajma Crăciunului, Marina Almăşan, alături de echipa sa „Femei de 10, bărbaţi de 10”, a dat o fugă până în Maramureş. Acolo, în curtea unor maramureşeni gospodari s-a întâlnit cu oameni de nota 10, dar şi cu obiceiuri şi tradiţii specifice zonei.

Printre invitaţii Marinei, oameni locului, s-a numărat şi Moș Ou, care a împlinit în acest an 100 de primăveri.

„Am fugit în Maramureș pentru zăpadă și tradiții. Din păcate, am găsit… numai tradiții!

Maramureșul ne-a întâmpinat cu o vreme de primăvară, dar și cu bucate tradiționale, cu colinde cântate sub un soare arzător si cu invitați surprinzători : de la opincari, la avocați din Coasta de Fildeș, de la creatori de măști, la ciobani-trâmbițași, de la socăcițe ( gospodinele care gatesc mâncare pentru ocazii speciale) la copii geniali, care fac cinste acestor locuri de poveste. Pofta cu care am filmat această ediție specială,  va fi , cu siguranță, simțită și de telespectatori”.

Close
Închide
  Close