Filme Netflix decembrie 2021. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din luna decembrie. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Filmele lunii decembrie 2021 pe Netflix

La Casa de Papel: Partea 5, volumul 2

Filme Netflix Decembrie 2021 – Trailer la Casa de Papel 5, volumul 2

Din 3 decembrie, La Casa de Papel, unul dintre cele mai apreciate filme seriale Netflix, vine cu noi episoade.

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Un influent consultant politic din România, acuzat că folosește metode controversate în sprijinul partidului de guvernământ din Grecia
Recomandări
Un influent consultant politic din România, acuzat că folosește metode controversate în sprijinul partidului de guvernământ din Grecia

The Witcher: Sezonul 2

Filme seriale Netflix decembrie 2021- Trailer The Witcher: Sezonul 2

Începând din 17 decembrie, are lansarea un nou sezon al serialului Netflix – The Witcher.

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

Don’t look up – din 24 decembrie

Filme Netflix decembrie 2021 – Trailer Dont Look up

Kate Dibiasky, o proaspătă absolventă a Facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy, fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat.

În 30 de ani, Republica Moldova a pierdut 40% din populație. Un dezastru demografic sau „moartea moldovenească”
Recomandări
În 30 de ani, Republica Moldova a pierdut 40% din populație. Un dezastru demografic sau „moartea moldovenească”

Cu ajutorul doctorului Oglethorpe, Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason, până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie și Jack. La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

Filme seriale Netflix decembrie 2021

Lost in Space: Sezonul 3 – din 1 decembrie

Lost in Space 3 Trailer

Într-un ultim sezon epic, instinctul de supraviețuire al familiei Robinson se activează la maximum în graba de a apăra Alpha Centauri de o invazie a roboților. Unul dintre acele filme ale lunii decembrie 2021 mult așteptate pe Netflix.

De ce persistă „plicul” la 5 ani după ce au crescut salariile medicilor. „Orice proces social de vindecare, mai ales după o boală de 40 de ani, cere timp”
Recomandări
De ce persistă „plicul” la 5 ani după ce au crescut salariile medicilor. „Orice proces social de vindecare, mai ales după o boală de 40 de ani, cere timp”

Coyotes – din 2 decembrie

Membrii unui grup unit de excursioniști găsesc diamante în pădure. Ceea ce urmează este un haos nebun, care le testează prietenia și le pune viețile în pericol.

Titans: Sezonul 3 – din 8 decembrie

Încercând să rămână uniți, Titanii sunt terorizați de Gluga roșie, o nouă și misterioasă amenințare, care caută să distrugă definitiv orașul Gotham.

Bonus Family: Sezonul 4 – din 9 decembrie

Un incendiu în bucătărie, o înfruntare în sala de clasă și un apel de la spital declanșează o serie de răfuieli în familie și diverse crize în cadrul relațiilor.

Saturday Morning All Star Hits – din 10 decembrie

Filme Netflix decembrie 2021

Stângaci în mod voit și ușor stânjenitor, acest serial de animație pentru adulți e o parodie subtilă la adresa desenelor animate difuzate sâmbăta dimineața, în anii 80.

TwentySomethings: Austin – din 10 decembrie

În acest reality-show despre maturizare filmat în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani au parte de iubiri și prietenii și pornesc în aventura vieții.

Inspector Koo – din 11 decembrie

O fostă polițistă retrasă revine la lucru ca investigatoare de asigurări, căutând indicii în locurile crimelor aranjate de un ucigaș în serie aflat chiar sub ochii lor.

Elite Short Storyies: Phillipe Caye Felipe – din 15 decembrie

Filme Netflix decembrie 2021 – Trailer Elite Short Storyies: Phillipe Caye Felipe

Chiar când Cayetana încearcă să-l uite pe fostul ei prieten refugiindu-se în relația cu noul ei prieten, Felipe, prințul reapare în viața ei.

What Happened in Oslo – din 19 decembrie

Acțiunea din acest thriller este plasată în perioada încheierii Acordurilor de la Oslo din 1993 și se învârte în jurul unei crime înfiorătoare cu ramificații extinse.

Elite Short Storyies: Samuel Omar – din 20 decembrie

Samuel e în pericol să fie evacuat din casa părintească, iar Omar îi face o propunere interesantă pentru a strânge bani.

Emily in Paris: Sezonul 2 – din 22 decembrie

Trailer Emily in Paris: Sezonul 2

Și mai multă distracție, modă și tot felul de gafe. Emily își găsește locul la Paris, dar urmările unei nopți fierbinți i-ar putea aduce necazuri.

Elite Short Stories: Patrick

Călătoria lui Patrick la cabana din pădure în perioada Crăciunului are urmări neașteptate, dar semnificative.

The Silent Sea – din 24 decembrie

Aflați într-o periculoasă misiune de 24 de ore pe Lună, mai mulți exploratori au de recuperat niște mostre dintr-o stație de cercetare abandonată, dar plină de secrete.

Anxious People – din 29 decembrie

Anxious People Trailer – Filme Netflix decembrie 2021

Un jefuitor de bănci ratat se baricadează într-o locuință împreună cu un agent imobiliar, doi dependenți de produse IKEA, o gravidă, un milionar sinucigaș și un iepure.

Cafe con Aroma de Mujer – din 29 decembrie

Acest remake al telenovelei clasice spune povestea de dragoste dintre culegătoarea de cafea Gaviota și Sebastián, un descendent al aristocrației din industria cafelei.

Kitz – din 30 decembrie

Căutând să se răzbune pe cea pe care o consideră vinovată de moartea fratelui ei, o chelneriță de 19 ani se infiltrează în lumea strălucitoare a unor adolescenți bogați.

Cobra Kai: Sezonul 4 – din 31 decembrie

La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor „Karate Kid”.

Queer: Sezonul 6 – 31 decembrie

Queer Trailer

Acest serial SF distins cu premiul Emmy revine cu un al șaselea sezon.

Filme Netflix decembrie 2021

The Power of the Dog – din 1 decembrie

Un fermier tiranic, dar charismatic, duce un război de intimidare împotriva soției fratelui său și a fiului ei adolescent, până când ies la iveală secrete de mult ascunse.

MixTape – din 3 decembrie

În 1999, Beverly, care are 12 ani, descoperă o compilație pe o casetă stricată creată de părinții ei și pornește în căutarea melodiilor ca să afle mai multe despre ei.

Asakusa Kid – din 9 decembrie

Asakusa Kid Trailer

Takeshi Kitano și-a început cariera în ucenicia legendarului comedian Fukami din Asakusa, dar pe măsură ce popularitatea lui crește, cea a mentorului său este în declin.

The Unforgivable – din 10 decembrie

O fostă deținută condamnată pentru crimă se întoarce în societatea care nu-i iartă trecutul și își caută sora mai mică, pe care a fost nevoită să o lase în urmă.

The Hand Of God – din 15 decembrie

Filme Netflix decembrie 2021

La Napoli, în anii 80, Fabietto, un tânăr îndrăgostit de fotbal, are parte de o tragedie în familie care îi marchează viitorul nesigur, dar promițător în cinematografie.

Seal Team – din 31 decembrie

Quinn, un pui de focă neînfricat, recrutează o echipă de personaje pestrițe pentru a-i înfrunta pe rechinii fără scrupule și pentru a redobândi controlul asupra apelor.

Single All The Way – din 2 decembrie

Peter îi cere celui mai bun prieten să se dea drept iubitul lui în vizita de Crăciun la părinți, dar planul și sentimentele lor se schimbă când aceștia fac pe pețitorii.

David and the Elves – din 6 decembrie

Un elf istovit și suprasolicitat fuge în lumea reală unde încearcă să descopere magia Crăciunului cu ajutorul unui băiețel cu care se împrietenește.

Still Out of My League – din 10 decembrie

După ce se desparte de bărbatul iubit, Marta se îndrăgostește de un artist. Însă această femeie bolnavă și prietenii ei au parte de tot felul de întorsături de situație.

Two – din 10 decembrie

Doi străini descoperă când se trezesc că abdomenele lor au fost cusute la un loc și sunt și mai șocați când află cine este în spatele calvarului lor îngrozitor.

1000 Miles for Christmas – din 24 decembrie

Aventură de Crăciun, comedie romantică și povestea unui bărbat trecut de 30 de ani care învață, cam fără tragere de inimă, să se lase purtat de spiritul Crăciunului.

The Lost Daughter – din 31 decembrie

Filme Netflix decembrie 2021

Vacanța liniștită la mare a unei femei ia o turnură tulburătoare după ce obsesia ei pentru o tânără mamă cazată într-o vilă din apropiere îi trezește amintiri.

Documentare Netflix decembrie 2021

Voir – din 6 decembrie

O colecție de eseuri vizuale în care iubitorii de film analizează evenimentele cinematografice care i-au înfiorat, uluit, provocat și schimbat pe viață.

Puff: Wonders of the Reef – din 16 decembrie

Documentare Netflix decembrie 2021

În timp ce își caută un cămin în Marea Barieră de Corali, un pește-balon prietenos călătorește printr-o uimitoare lume microscopică, plină de creaturi fantastice.

Stories of a Generation – With Pope Francis – din 25 decembrie

Oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți, de peste 70 de ani, din întreaga lume, printre care și Papa Francisc, împărtășesc unor tineri cineaști povești din viața lor.

Crime Scene: The Times Square Killer – din 29 decembrie

Un nou sezon al unui serial documentar în care crime din zilele noastre devin motive ale unor incursiuni tulburătoare în diverse locații bântuite.

Filme Netflix pentru copii și familie

Kayko and Kokosh: Sezoanele 1-2

Filme Netflix pentru copii decembrie 2021

Doi războinici slavoni fac tot ce pot pentru a apăra satul Mirmilești de ordinul malefic al Cavalerilor Coțcari.

Jurassic World Camp Cretaceous: Sezonul 4 – din 3 decembrie

Cei din tabără lasă în urmă insula Nublar, dar naufragiază într-un loc ciudat, care este plin de pericole și secrete extrem de bine păzite.

Centaurworld: Sezonul 2 – din 7 decembrie

Filme pentru copii Netflix decembrie 2021

Cal încearcă să-și clădească o armată pentru a-l înfrânge pe Regele Nicăieri. Nu va fi deloc ușor, dar are trupa de partea ei și Călăreț o așteaptă acasă.

Go Dog Go: Sezonul 2 – din 7 decembrie

În acest sezon, aventuroșii cățeluși Tag și Lăbuș explorează tot, de la locuri fascinante din Dogia, până la luminile strălucitoare din Ham York City!

Fast & Furious Spy Racers: Sezonul 6: Homecoming – din 17 decembrie

Ultimul sezon îi poartă pe membrii echipei Cursa spionilor prin întreaga lume, din Alpi la Arctic și înapoi în L.A., într-o confruntare cu cel mai de temut adversar!

Fillme decembrie 2021 – Titluri licențiate Netflix

 • Battle: Los Angeles – 1 decembrie
 • Black and Blue – 1 decembrie
 • Captain Philips – 1 decembrie
 • Doctor Zhivago – 1 decembrie
 • IronBark – 1 decembrie
 • National Lampoon’s Christmas Vacation – 1 decembrie
 • September 11- 1 decembrie
 • Spider Man- Into the Spider-Verse – 1 decembrie
 • Teenage Mutant Ninja Turtles 2- 1 decembrie
 • The Karate Kid – part III – 1 decembrie
 • The Pelican Brief – 1 decembrie
 • Wedding Crashers – 1 decembrie
 • World War Z – 1 decembrie
 • The Blacklist – sezonul 9 – 10 decembrie
 • Hotel Transylvania 3- Summer Vacation – 12 decembrie
 • The LightHouse – din 18 decembrie
 • ZombieLand – Double Tap – 22 decembrie
„Este un şoc.” Pițurcă l-a sunat pe Dragomir înainte să fie reținut de DNA. Ce i-a mărturisit
GSP.RO
„Este un şoc.” Pițurcă l-a sunat pe Dragomir înainte să fie reținut de DNA. Ce i-a mărturisit
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Ce avere are Victor Pițurcă, de fapt! Afacerile neașteptate din care a făcut bani
Playtech.ro
Ce avere are Victor Pițurcă, de fapt! Afacerile neașteptate din care a făcut bani
Dan Alexa rupe tăcerea, la 4 ani de la pumnul încasat de la Anamaria Prodan: 'M-a afectat foarte mult'
Viva.ro
Dan Alexa rupe tăcerea, la 4 ani de la pumnul încasat de la Anamaria Prodan: 'M-a afectat foarte mult'
"Mamă, ce-i aici! Uite ușa unde e". O șoferiță de 19 ani a făcut prăpăd cu mașina, la intrarea în Timișoara. A rupt un stâlp, bucăți din Golf au zburat pe șosea
Observatornews.ro
"Mamă, ce-i aici! Uite ușa unde e". O șoferiță de 19 ani a făcut prăpăd cu mașina, la intrarea în Timișoara. A rupt un stâlp, bucăți din Golf au zburat pe șosea
Animație grafică. Cum s-a produs accidentul provocat de “gheața neagră”. Marius a murit după ce a sărit în gol zeci de metri
Știrileprotv.ro
Animație grafică. Cum s-a produs accidentul provocat de “gheața neagră”. Marius a murit după ce a sărit în gol zeci de metri
De ce e bine să învârți ouăle crude înainte de a le găti. Secretul bucătarilor de top
FANATIK.RO
De ce e bine să învârți ouăle crude înainte de a le găti. Secretul bucătarilor de top
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Horoscop 31 ianuarie 2023. Gemenii ar fi bine să acorde mai multă atenție mesajelor pe care le adresează celor cu care au avut deja neînțelegeri
HOROSCOP
Horoscop 31 ianuarie 2023. Gemenii ar fi bine să acorde mai multă atenție mesajelor pe care le adresează celor cu care au avut deja neînțelegeri
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află
PUBLICITATE
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află