Mergi direct la conținut »
Fiul Mihaelei Rădulescu adună complimente după complimente. Internauții nu mai pot după el
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiul Mihaelei Rădulescu adună complimente după complimente. Internauții nu mai pot după el

Fiul Mihaelei Rădulescu adună complimente după complimente. Internauții nu mai pot după el

Mihaela Rădulescu are toate motivele de mândrie. Este mama unui băiat care este mai frumos pe zi ce trece și care cucerește instant pe toată lumea.

De Dana Aramă,

Ayan, fiul vedetei de televiziune Mihaela Rădulescu, este un adolescent cuceritor. Ayan este atât de simpatic încât fanii mamei sale au devenit și fanii lui. Ayan primește numeroase complimente ori de câte ori celebra lui mamă face publică o fotografie cu el.

Așa s-a întâmplat și de curând, când Mihaela Rădulescu a postat o fotografie în care apare alături de Ayan, în avion.


„Să-ți trăiască cavalerul”, „Asemănare izbitoare”, „Super băiat”, „E un frumos, are cu cine semăna! Cu mama lui frumoasă! E o fericire să ai așa un băiat! Bucură-te de el și mulțumește-i lui Dumnezeu că ai primit așa un cadou frumos de la El!”, „Sunteți super frumoși”, „Micul Tom Cruise”, „ce frumoși sunteți! O mamă mândră!”, „Băiatul lui mama seamănă leit cu tine”, „Ața mamă, așa fiu! Sunteți deosebit de frumoși amândoi”, „Felicitări pentru el, pentru ceea ce este1 felicitări pentru educația pe care i-ai dat-o!”, „Aveți foarte multe trăsături comune”, „vai de capul meu, ce frumos este! Din ce în ce mai…”, „Mamă, ce mare s-a făcut și frumos!”, au comentat internauții.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. În prezent, Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Ferma, de la Pro TV, unde îl are ca coleg pe Cristian BozganMihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și: Peste 130 de kilograme de cocaină au fost găsite pe litoral în 48 de ore! Nume de cod precum „Cartier” și „CR-7”, scrise pe pachete

 

Close
Închide
  Close