MENIU CAUTĂ

Flavio Briatore nu vrea să-și dea fiul la facultate. Motivul pentru care magnatul italian a luat această decizie

Distribuie

Flavio Briatore a decis: fiul său nu va merge la universitate. Magnatul italian a explicat și care este motivul.

 

Flavio Briatore a acordat un interviu pentru publicația Oggi, în care a dezvăluit ce planuri are cu fiul său, Falco Nathan, care în prezent are opt ani.

„Falco știe că la 14 ani va merge la colegiu în Elveția pentru a face liceul. Apoi, după ce își va lua diploma, va lucra cu mine”, a declarat omul de afaceri italian.


„Dacă ar vrea să meargă la universitate? Nu văd care ar fi motivul: voi fi eu cel care îl va forma…

Mie nu mi se pare de folos o diplomă, îmi este de folos cineva care să ducă mai departe ceea ce am construit. Dacă am nevoe de un contabil sau de un avocat, apelez la unul și îi plătesc serviciile”, a mai spus Flavio Briatore.
„Știe că va avea o mare responsabilitate. Eu îl cresc arătându-i cât de importantă este o echipă bună. Dacă lucrezi bine, ești plătit bine, dacă nu, nu. E meritocrație și nimic mai mult”, a încheiat el.


Flavio Briatore, în vârstă de 68 de ani,este un om de afaceri italian, fost manager al echipei de Formula 1 Renault F1. Flavio Briatore a avut o relație amoroasă cu clebrul model Naomi Campbell, de care s-a separat în 2003. În 2008, magnatul italian s-a căsătorit cu modelul Elisabetta Gregoraci. Fiul lor, Falco Nathan, a venit pe lume în anul 2010.

FOTO: NorthFoto

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Citește mai multe despre Flavio Briatore pe Libertatea.

Comentarii