De Florian Gheorghe,

“Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar, mulțumesc pentru această zi. Vă spun eu în numele micuțului, știu că vă salută în prima sa zi de Lumină pe Pământ”, ne-a declarant Adi, mai emoționat ca niciodată, după ce a făcut planton la spital o zi întreagă.

Născut în Baia Mare, educat de armată la Constanța și inițiat în muzică la Piatra Neamț, Adi locuiește de câțiva ani la Iași și este căsătorit cu profesoara Andreea Iostun, care are o fetiță, Sonia, dintr-o relație anterioară.

“De regulă, sunt vorbăreț, dar de când am aflat vestea, nu prea am multe de spus. Trăiesc ceva frumos, ceva ce mă ține parcă blocat”, ne-a explicat Adi starea de… beatitudine în care se află de când a devenit tată.

Fost solist al trupelor rock Rebeca și Teuton, Adi Beznă a fost prezent anul acesta la toate marile evenimente dedicate genului: salonul VamAdus Folk (Vama Veche), Fok Fest Costinești, Padina Folk 2019, Wood Folk, Festivalul Cântecelor de munte “Cobilița”, Serile teiului lui Eminescu, Rugul chitarelor (Vaslui) și Folk You.

Citeşte şi:

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente