MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

Schimbare radicală pentru fosta dansatoare a Deliei. Andreea Popescu a apucat-o pe calea bisericii și a afacerilor

Distribuie

Andreea Popescu a devenit cunoscută pe vremea când dansa în trupa Deliei, însă de-o vreme, a renunțat la tot ce înseamnă showbiz! De când l-a cunoscut pe dansatorul profesionist Rareș Cojoc și a decis să-și întemeieze o familie cu el, bruneta a luat calea bisericii, a devenit mamă cu normă întreagă, iar acum și-a deschis propriul business.

Fosta dansatoare a Deliei a apucat-o pe calea bisericii și a afacerilor

Andreea Popescu și Rareș Cojoc s-au căsătorit în urmă cu aproape 3 ani

Pe Andreea Popescu publicul a cunoscut-o ca fiind tânăra plină de viață, care-și etala tatuajele de pe tot corpul, dansa pe oriunde auzea puțină muzică și avea relații cu diverși ”crai de București”, printre care și Mihai Bendeac.

De când l-a cunoscut pe actualul ei soț, Rareș Cojoc, campion la dans sportiv, viața ei s-a schimbat complet. Acum, Andreea Popescu își petrece majoritatea timpului alături de soțul ei și de fiul lor, Ioachim, merge regulat la biserică, se roagă mult, merge în pelerinaje, ține toate posturile de peste an și citește cărți ortodoxe.

Mai mult, de când a devenit mamă, aproape timpul ei se învârte doar în jurul copilului! Și tot din dragoste pentru fiul ei a pus bazele unei afaceri destinate celor mici.

Fosta dansatoare a Deliei a apucat-o pe calea bisericii și a afacerilor

Ioachim, fiul Andreei, a stat liniștit la ședința foto a hainelor create de mama lui

Ioachim este model și imagine a brandului

Alături de o bună prietenă, soția designerului Florin Dobre, Andreea s-a apucat de desenat hăinuțe destinate copiilor. Inspirate de ținutele de acum 100 de ani, cele două au creat o colecție care nu se aseamănă deloc cu ceea ce este în magazine. Manechine, la ședințele foto, sunt chiar copiii celor două asociate, Ioachim și Theodor.


Citeşte şi:

Concerte 2019 | Acestea sunt cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului în Europa. Când, unde au loc și de unde îți poți lua bilete

Citește mai multe despre andreea popescu și Delia Matache pe Libertatea.

Comentarii