Mergi direct la conținut »
Fosta soție a lui Bogdan Stelea iubește din nou. Cine este bărbatul din viața Mirelei Popa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fosta soție a lui Bogdan Stelea iubește din nou. Cine este bărbatul din viața Mirelei Popa

Fosta soție a lui Bogdan Stelea iubește din nou. Cine este bărbatul din viața Mirelei Popa

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, se bucură de o nouă viață odată cu decizia de a locui în Dubai, emiratul în care își desfășoară de aproape patru ani activitatea de designer vestimentar.  Vedeta se declară împlinită din toate punctele de vedere, inclusiv sentimental, ținând cont că se bucură de o relație solidă de mai bine de doi ani de zile.

Mirela a vorbit recent despre noua ei viață în Dubai și despre relația cu Safwan Nached, bărbatul alături de care formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut prin prisma mediului de business frecventat, în cadrul unor workshopuri din domeniul industriei farmaceutice, în care Mirela a început să lucreze imediat ce s-a mutat de la București la Dubai.

„Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieții sale. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleași valori de viață și pasiuni, iar acest lucru ne-a adus împreună”, declară Mirela Popa pentru OK! Magazine.

„Este un bărbat extraordinar, cu o personalitate puternică, cu foarte mare încredere în el, mereu pozitiv și modest. Ceea ce iubesc cel mai mult la el este modul în care se comportă cu mine. Vede în mine ceea ce n-a mai văzut niciun bărbat până acum, mă încurajează mereu să fiu eu însămi și să-mi folosesc la maxim potențialul. M-a transformat într-o persoană nouă, care gândește totul acum dintr-o poziție de lider”, continuă vedeta.

Citește și

Imagini de groază la Policlinica CFR din Timișoara! Bolnavii, întâmpinați de mucegai, rugină, tencuială căzută și porumbei morți!

 

Close
Închide
  Close