MENIU CAUTĂ

Foto| Ce neîngrijit e Marc Anthony după despărțirea de J. Lo! Uite ce transpirat umblă!

Distribuie

De când s-a despărțit de cântăreața și actrița Jennifer Lopez, femeia cu care a fost căsătorit 7 ani și cu care are împreună doi copii, cântărețul Marc Anthony nu pare deloc în apele lui.

În timp ce Jennifer își vede în continuare de carieră, afișează o imagine de femeie fericită și pare să fie implicată într-o nouă relație cu actorul Bradley Cooper, cu care a fost surprinsă în ipostaze tandre,  Marc Anthony pare slăbit și puțin neîngrijit. Starul, în vârstă de 43 de ani, a fost surprins, recent, la meciul dintre Miami Dolphins și New England Patriots, iar imaginea sa nu a fost deloc una fără cusur. Deși era îmbrăcat bine, cu o pereche de pantaloni crem și o cămașă bleumarin, pe care le-a asortat cu pantofi deschiși la culoare, ochelari de soare și câteva bijuterii atent alese, Marc s-a făcut de râs, din cauza transpirației excesive.

În imaginile surprinse de paparazzi putem observa cum sudoarea i-a pătat cămașa, dar Marc nu pare deloc deranjat de acest aspect și se plimbă nestingherit împreună cu un prieten. Să se fi transformat acesta într-un bărbat neîngrijit sau, pur și simplu, căldura i-a dat bătaie de cap?

Foto: Hepta

Comentarii