Mergi direct la conținut »
Foto EXCLUSIV/ Andreea Marin, în lacrimi! Și-a scos peruca, s-a demachiat și a început să plângă în public. ”Jos masca!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Foto EXCLUSIV/ Andreea Marin, în lacrimi! Și-a scos peruca, s-a demachiat și a început să plângă în public. ”Jos masca!”

Andrea Marin, în lacrimi, în urmă cu câteva ore, după ce vedeta tv a avut o discuție cu o tânără bolnavă de cancer. Zâna și pacienta respectivă au renunțat la peruci și la machiaj în semn de solidaritate, dar și pentru a arăta că o femeie este frumoasă și fără…mască.

De Ana Maria Păsat,

Andreea Marin a fost astăzi amfitrioana unui eveniment medical, de prezentare a celui mai performant aparat mamograf din România, cu o rată mica de radiații.

Vedeta a apărut cu un look nou. Mai precis, ea a purtat o perucă la care însă a renunțat în nicio oră.

Zâna a plâns în public, în urma unui interviu cu o tânără care a trecut prin calvarul tratamentului și a ceea ce înseamnă cancerul. Aceasta s-a demachiat și și-a scos peruca în același timp cu interlocutoarea sa.

”Jos masca”, a spus vedeta. Aceasta a ținut să precizeze că o femeie poate fi frumoasă și fără perucă, atunci când e ea însăși.

Merge la controale periodice

Cu această ocazie, Andreea Marin a mărturisit pentru Libertatea că de când este mama, este mult mai atentă cu sănătatea sa.

”Vreau să-mi văd fiica mireasă. Da, merg regulat la controale. Îmi fac ecografii și mamografii. Am trecut prin problem medicale. Am șase operații. De  câteva ori am ajuns direct la urgență, tocmai pentru că nu am fost la doctor, atunci când a trebuit”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO/ Tommy Tomescu, medicul român din Londra care luptă pentru discriminații Brexit-ului. A fost în cartierul lui Nigel Farage și a împărțit eugenii

Close
Închide
  Close