Mergi direct la conținut »
FOTO EXCLUSIV / Ce s-a ales de celebrul Ciprian ”Nu știu d-astea”! S-a angajat cu 20 de lei pe zi ca să-și găsească nevastă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO EXCLUSIV / Ce s-a ales de celebrul Ciprian ”Nu știu d-astea”! S-a angajat cu 20 de lei pe zi ca să-și găsească nevastă

Ciprian ”Nu știu d-astea” se întoarce! Tânărul ce a devenit celebru personaj viral este total schimbat și vrea nevastă să facă sex.

De Florian Gheorghe,

Vedetă incontestabilă a Youtube-ului, creatorul fenomentului viral ”nu ştiu d-astea” și sursa de inspirație a unuia dintre cele mai bune personaje animate de Mihai Bendeac, Ciprian Apostoaie a împlinit 36 de ani și-și caută, de acestă dată hotărât, o iubită. Nu ca în urmă cu 5 ani, când disperarea nemțeanului de a-și găsi o iubită, exprimată într-un filmuleț ce a făcut înconjurul internetului, l-a inspirat pe Mihai Beandec în show-urile sale de televiziune.

3

Acum s-au schimbat lucrurile, are un serviciu stabil și își permite o relație. ”Vând ziare și reviste în centrul orașului Piatra-Neamț. Cât câștig? 20 ron pe zi”, ne zice Ciprian foarte mândru și mulțumit.

”Îmi doresc o soţie, gospodină, frumoasă, căci acum am muncă. Vând ziare. Despre fetele de la pagina 5? Nu păcătuiesc cu gândul la ele căci sunt băiat cuminte. M-am despărţit de ultima prietenă acum patru ani ani căci a vrut să facem sex. Eu mă protejez, n-a vrut asta”.

12188297_233187550362716_1226455999_n

Close
Închide
  Close