MENIU CAUTĂ

Cornel și Bianca Păsat s-au pregătit pentru nașterea bebelușului lor. Au cumpărat cam tot ce le trebuie!

Distribuie

Cei doi soți nu au supersitții și au preferat ca cel mai important moment din viața lor să nu-i ia prin surprindere. Cornel și Bianca Păsat s-au pregătit pentru nașterea bebelușului lor, cu câteva săptămâni înainte să devină părinți.

Cornel și Bianca Păsat așteaptă cu nerăbdare să-și țină în brațe băiețelul.

Potrivit ultimei ecografii, micuțul ar urma să vină pe lume undeva la mijlocul lunii iulie. Cei doi soți nu sunt deloc suprestițioși. Cornel și Bianca Păsat s-au pregătit pentru nașterea bebelușului lor cam cu tot ce le trebuie.

Aceștia au fost surprinși la cumpărături, într-un magazin de specialitate. Ei au analizat atent toate produsele oferite. Au zăbovit destul de mult timp în fața unui pătuț, a unei cădițe, a unui landou sau cărucior.

De asemenea, ei au achiziționat și câteva cărți, pentru a se documenta mai bine despre creșterea unui nou-născut. La final, aceștia s-au întors cu pungile pline cu cele necesare. Totodată, ei au făcut comandă și la pătuț, precum și la scaunul pentru mașină. Cei doi soți locuiesc într-o vilă cu curte încăpătoare, pe care ei însiși și-au făcut-o după gustul lor. Aceștia intenționează ca bebelușul să aibă camera lui, pe care urmează să o aranjeze zilele următoare.

Au fost împreună la toate ecografiile

Bianca și Cornel Păsat au aflat sexul copilului la sfârșitul lunii martie.

”Va fi Leu sau Rac. E foarte bine dezvoltat. La ultima investigație a reieșit că e cu două săptămâni mai mare… S-ar putea să vină pe 12 iulie. Toate la timpul lor, să nu se grăbească”, a mărturisit, recent, pentru Libertatea, Cornel Păsat.

Acesta a mai spus că și-a însoțit soția la fiecare ecografie, din momentul în care aceasta i-a dat vestea că este însărcinată:

”De când a rămas însărcinată suntem cam tot timpul împreună. Nu vreau să pierd nici un moment din această perioadă superbă. Am așteptat mult prea mult timp”.

CITEȘTE ȘI:

Topul vânzărilor de electronice. Românii s-au năpustit să cumpere televizoare, telefoane și electrocasnice și au lăsat 3 miliarde de euro la comercianți

Comentarii