Mergi direct la conținut »
Fotografia cu care Don Juan-ul telenovelelor a stârnit rumoare. Și-a făcut operație estetică? La 52 de ani n-ar niciun rid
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fotografia cu care Don Juan-ul telenovelelor a stârnit rumoare. Și-a făcut operație estetică? La 52 de ani n-ar niciun rid

Fotografia cu care Don Juan-ul telenovelelor a stârnit rumoare. Și-a făcut operație estetică? La 52 de ani n-ar niciun rid

Actorul mexican Fernando Colunga a stârnit rumoare printre admiratorii săi. Într-o recentă fotografie, acesta apare fără niciun rid, în ciuda faptului că are 52 de ani.

De Dana Aramă,

 

În fotografia postată pe Instagram de prezentatoarea Cynthia Urías, care apare în imagine alături de starul telenovelelor și de producătoarea Carla Estrada.

Ceea ce le-a atras imediat atenția internauților este că actorul mexican nu are niciun rid de expresie în ciuda faptului că are 52 de ani. Mulți dintre aceștia au comentat că look-ul lui Fernando Colunga este schimbat, afirmând că este poisibil ca acesta să fi trecut pe la cabinetul medicului estetician.

Fernando Colunga este cunoscut telespectatorilor români din numeroase telenovele, care au prins foarte bine la public. Printre acestea se numără: Amor Real, Esmeralda, la Usurpadora, Marimar și Maria del Barrio.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

Close
Închide
  Close