Mergi direct la conținut »
Gabi de la “Insula Iubirii“ face glume pe seama depresiei de care suferă. Criticile i-au pus capac
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabi de la “Insula Iubirii“ face glume pe seama depresiei de care suferă. Criticile i-au pus capac

Gabi de la “Insula Iubirii“ face glume pe seama depresiei de care suferă. Criticile i-au pus capac

 Gabi și Andreea au format cel mai controversat cuplu de la "Insula Iubirii". Imediat ce s-au întors din Thailanda, un val de critici a luat cu asalt pagina de socializare a bărbatului de la Reșița, mai ales după ce a acesta a recunoscut public că suferă de mai bine de zece ani de depresie.

După ce zilele trecute le-a transmis internauților un mesaj dur, în urma criticilor primite, mai ales la adresa fostei lui iubite, Andreea, de data asta Gabi a transmis un mesaj ironic, pentru a le demonstra că nu îl interesează părerea lor.

Gabi de la Insulă este atât de trist, încât ai impresia că în cazul lui depresia şi-a luat concediu medical”, a scris Gabi de la „Insula Iubirii” pe reţelele sociale, amuzându-se pe seama situației cu care se confruntă.

„Pentru toţi ăia care au impresia că m-au cunoscut de la tv, reveniţi-vă şi lăsaţi viaţa să decurgă normal, fara interferenţe, vedeţi-vă de ale voastre. Sigur aveţi şi voi problemele voastre mai mari, mai mici sau deloc… mă bucur dacă e deloc… nu mai vorbiţi despre mine sau despre Andreea. Avem şi noi familii la rândul nostru şi poate e deranjant. Dacă aveţi tupeu, vorbiţi cu mine faţă în faţă… să vad bărbăţia, iar în cazul femeilor care vorbesc „trash”, nu cred că sunteţi voi cele mai sfinte. Din moment ce intrii să jigneşti pe cineva pe care nu îl cunosti, deja ai o problemă cu tine… lipsuri, nemulţumiri, crezi că rezolvi ceva, nimic. Mai mult, arăţi tocmai despre ce vorbesc mai devreme (…) Cu camere toţi sunteţi ok, cică aţi sti că vă filmează, dar cum ar fi fără camere… aţi fi diferiţi, ei bine, aici e diferenţa dintre mine şi multi alţii. Eu aş fi fost la fel. Nu mi-e ruşine şi sincer mi se rupe… ştiu exact ce am facut acolo şi nu regret nimic”, a scris recent Gabi, fost concurent la „Insula Iubirii”,pe contul personal de Facebook.

Citește și

Dramă pentru România: ce diagnostic are Cristina Neagu și cât lipsește, după accidentarea șocantă din meciul cu Ungaria

 

Close
Închide
  Close