MENIU CAUTĂ

Gabi Luncă, în suferință după moartea Ionelei Prodan. „Ăsta e un drum de care nu scapă nimeni”

Distribuie

Gabi Luncă, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească din țara noastră, este în suferință după moartea Ionelei Prodan.

Moartea interpretei de muzică populară Ionela Prodan, care a decedat luni, 16 aprilie, a îndurerat pe toată lumea. Mulți colegi de breaslă ai regretatei artiste și-au exprimat durerea față de dispariția acesteia.

Reputata cântăreață de muzică lăutărească Gabi Luncă a transmis și ea un mesaj după moartea Ionelei Prodan, a cărei înmormântare va avea loc joi, 19 aprilie.

„Boala asta e necruțătoare. Vă rog să mă credeți că a fost o lovitură în inimă. Are și de platină și de aur discuri și e foarte important în carieră acest lucru. Ăsta e un drum de care nu scapă nimeni. Așa suntem noi oamenii. Dumnezeu să întărească fiicele, nepoatele. Am avut un accident și am rămas mută și nu am putut să mai merg în Israel și am trimis-o pe ea.

A venit la mine acasă și i-am făcut un repertoriu. Ea este mai mică decât mine, însă am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Am fost foarte tristă când am aflat”, a mărturisit Gabi Luncă la Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


 

Citește mai multe despre gabi lunca, ionela prodan, Declarații, doliu și suferinta pe Libertatea.

Comentarii