MENIU CAUTĂ
19 Iun. 2015 06:26 , de Alina Serea

Gabriel Cotabiță va trece printr-un proces complex de RECUPERARE. Ce TEHNICI folosesc medicii

Distribuie

Printre alte procedurile care vor sta la baza recuperării lui Gabrile Cotabiță se numără și acupunctura. Doctorul Codruţ Ţuţu, celebru pentru performanțele obținute prin această tehnică, a explicat cum se procedează.
„Dacă pacientul este recuperabil, sunt şanse foarte mari ca acesta să-şi revină complet cu ajutorul acupuncturii. Eu folosesc această tehnică în combinaţie cu plantele. Este vorba de anumite ierburi folosite de japonezi şi chinezi de peste 2000 de ani, plante care ajută la recuperarea neuronilor. Acupunctura tonifică, practic, toate organele, echilibrează sistemul energetic al organismului şi direcţionează respectivele ierburi către organele afectate. În cazul pacienţilor cu probleme cerebrale, acele de acupunctură se inserează în mâini, picioare, în coloana vertebrală şi pe suprafaţa scalpului. Trebuie spus că un singur ac are circa zece acţiuni diferite în organism.
Consider că fiecare pacient are resursele necesare și forța de a depăși boala. De multe ori, am preluat cazuri pentru care medicina alopată nu mai avea soluții, am lucrat alături de pacienții mei și am reușit împreună,” a declarat doctorul Codruţ Tuţu, la Prima TV.
Surse medicale au declara de curând că recuperarea lui Gabriel Cotabiţă se va realiza sub îndrumarea profesorului Mihai Berteanu, specialistul care l-a tratat și pe Traian Băsescu.
 
 

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii