Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea a răbufnit în cadrul emisiunii pe care o prezintă. „Îmi jigniți inteligența”

Gabriela Cristea a răbufnit în cadrul emisiunii pe care o prezintă. „Îmi jigniți inteligența”

Gabriela Cristea a avut o replică dură la adresa concurenților din emisiunea pe care aceasta o prezintă la Antena Stars. Incidentul a avut loc în ediția de luni seara, iar vedeta nu s-a mai putut abține.

De Livia Lixandru,

Prezentatoarea TV a asistat la o discuție mai aprinsă a concurenților de la „Like a Star” și a fost nevoită să le atragă atenția acestora. Jignirile între concurenți au avansat, iar Gabriela Cristea a fost deranjată de situația din emisiunea pe care o moderează.

„Nu ar trebui să vă întreb ce înseamnă maniere şi reguli de bun simţ, serios. Chiar mi se pare că mă jigniţi şi îmi jigniţi inteligenţa. Mă faceţi să cred că nu sunteţi cei pe care îi credeam. Fără jigniri, fără violenţă verbală”, a spus Gabriela Cristea, potrivit VIVA!

Gabriela Cristea a revenit de curând din concediul de maternitate

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră.

Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media.

Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment.

Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme!

Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!”, a declarat Gabriela Cristea.

Close
Închide
  Close