Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea a căzut într-o groapă și a rămas cu lenjeria intimă la vedere. Moment dificil pentru prezentatoarea tv
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea a căzut într-o groapă și a rămas cu lenjeria intimă la vedere. Moment dificil pentru prezentatoarea tv

Gabriela Cristea a căzut într-o groapă și a rămas cu lenjeria intimă la vedere. Moment dificil pentru prezentatoarea tv

Gabriela Cristea și-a obișnuit deja telespectatorii cu poveștile ei interesante, spuse în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars. De data aceasta, vedeta a dezvăluit un moment amuzant, însă destul de delicat, mai ales că aceasta se putea răni grav.

„Vară, frumos…aveam o rochie largă, așa pe mine. Mă duc eu în Piața Amzei, să fac cumpărături. O frumusețe, se uita lumea după mine, eu mergeam cu nasul pe sus și mergeam eu cu sacoșele, această divă care se respectă și care nu se uită în jos, la muritori, se uită cu nasul pe sus. De atunci am învățat să mă uit pe unde merg. În fața mea era o groapă, dar eu nu o văd, că mă uitam cu nasul pe sus! Am căzut în groapă cu sacoșele, iar rochia ala peste mine, nu exagerez”, a povestit Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, Gabriela Cristea a luat în discuție subiectul egalității între sexe. Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a vorbit la show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, despre egalitatea dintre femei și bărbați.

Citește și:

FOTO/ Mort în groapa săpată pentru canalizare. Familia bătrânului din Jimbolia acuză că lucrarea era semnalizată necorespunzător

Close
Închide
  Close