Mergi direct la conținut »
Alex Velea își poate trece băieții pe numele lui! S-a dus în Italia, la Vincenzo Castellano, să-i semneze actele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Velea își poate trece băieții pe numele lui! S-a dus în Italia, la Vincenzo Castellano, să-i semneze actele

Alex Velea își poate trece băieții pe numele lui! S-a dus în Italia, la Vincenzo Castellano, să-i semneze actele

La un an după ce a primit decizia definitivă privind paternitatea băieților săi, Alex Velea poate, în sfârșit, s-o și pună în aplicare. De ce s-au amânat atât de mult demersurile? Pentru că din aprilie anul trecut, Vincenzo Castellano a refuzat să-și pună semnătura pe acte.

De Ana Maria Păsat,

Alex Velea a bifat, într-un final, victoria mult așteptată în procesul privind paternitatea celor doi băieți, Dominic și Akim. Hotărârea instanței din 24 aprilie 2018 a rămas definitivă. Iar de-acum, poate să-și treacă în acte cei doi copii, care încă poartă numele Castellano.

Alex Velea își poate trece băieții pe numele lui

Alex Velea, fericit alături de Antonia și fiii săi

Cântărețul a încercat toate variantele pentru a finaliza mai repede procesul, care, după emiterea hotărârii, ar fi trebuit să dureze foarte puțin. Însă Vincenzo Castellano, încă soțul Antoniei, i-a pus bețe în roate. Nu trebuia decât ca acesta să-și pună semnătura pe hotărârea judecătorească, trimisă lui în Italia. Apoi să o retrimită în România. Însă de fiecare dată când curierul se prezenta la ușa lui cu actele, i se comunica, scurt, că Vincenzo nu este la domiciliu.

Sătul de tergiversări, Velea a luat taurul de coarne. Și s-a dus personal în Italia, la Napoli, unde s-a întâlnit cu fostul iubitei sale și a rezolvat problema.

Alex Velea își poate trece băieții pe numele lui

Antonia, la un pas de a deveni liberă și-n acte

Mai trebuie finalizat divorțul Antoniei

Singurul hop pe care familia de vedete îl mai are de trecut este finalizarea divorțului Antoniei, care în acte încă este soția lui Vincenzo Castellano. Conform unor surse apropiate cântăreței, sunt mari șansele ca procesul să se termine în viitorul apropiat.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

Instanța din Italia i-a dat termen lui Vincenzo ca până la sfârșitul lunii mai să încheie ancheta socială la domiciliul din Napoli, în caz contrar urmând să fie trecut în acte ca persoană fără domiciliu. Dacă se întâmplă așa, Antonia va avea mari șanse să obțină, la pachet cu divorțul, custodia fetiței sale, Maya, și stabilirea domiciliului ei în România. Asta, deși copila, care are aproape 9 ani, n-a mai fost în România de mai bine de 7 ani.


Citește și:

FOTO / Cele 7 «minuni» ale Bucureştiului. Investiţiile la vederea cărora bucureştenii râd, ca să nu plângă

Close
Închide
  Close