Mergi direct la conținut »
Gestul de milioane pe care Horia Brenciu l-a făcut pentru soția lui. De ziua ei, în văzul tuturor | FOTO & VIDEO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul de milioane pe care Horia Brenciu l-a făcut pentru soția lui. De ziua ei, în văzul tuturor | FOTO & VIDEO

Gestul de milioane pe care Horia Brenciu l-a făcut pentru soția lui. De ziua ei, în văzul tuturor | FOTO & VIDEO

Horia Brenciu i-a făcut o surpriză de proporții soției sale, chiar de ziua sa de naștere. Aceasta a fost emoționată până la lacrimi.

Horia Brenciu formează o familie fericită alături de producătoare de televiziune Alice Dumitrescu. Artistul a cântat recent la o cunoscută berărie din capitală, acolo unde a fost prezentă și partenera sa de viață, care și-a aniversat ziua de naștere.

La un moment dat, Horia Brenciu și-a chemat soția pe scenă și i-a oferit un buchet imens de flori, dar și un alt cadou inedit, pus într-o sacoșă din pânză. În sacoșa respectivă era un cățel. cadoul a emoționat-o până la lacrimi pe Alice Dumitrescu.


„Iubita mea, îți mulțumesc foarte mult că mi-ai dat o șansă în viață și m-ai luat de bărbat. Și pentru că meriți cu adevărat un dar, acesta e doar un început. Plasa asta e de firmă. Când eu sunt în turneu, e băiat, poți să-i spui: „Horia, sărută-mă”…”, i-a spus Horia Brenciu soției sale.

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Citește și: OPINIE/ „Repetarea istoriei prea recente”. PAH despre uitarea ororilor făcute de Securitate înainte de Revoluția din 1989

 

Close
Închide
  Close