MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Gestul emoționant făcut de Kim Kardashian în memoria tatălui ei

Distribuie

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a inaugurat, alături de familia ei, centrul medical academic UCLA Health din Los Angeles. Vedeta a anunțat că facilitatea va purta numele tatălui ei, Robert Kardashian, decedat în 2003 în urma unui cancer esofagianm.

Vedeta a declarat că centrul a fost planificat timp de un an şi se va ocupa de „toate problemele esofagiene şi de motilitate la UCLA: cancer, afecţiuni benigne precum refluxul esofagian, investigaţii pentru prevenirea cancerului, cercetare, educaţie şi wellness”.

„Atât de mândră să anunţ centrul pentru sănătate esofagiană Robert G Kardashian lansat la UCLA. Dorinţa mea este ca şi alte familii să poată avea mai multe informaţii şi să ne putem concentra de asemenea pe sănătate şi prevenţie”, a spus Kim Kardashian.

Membrii familiei Kardashian vorbesc frecvent despre cât de mult le lipseşte tatăl lor, care a murit la 59 de ani, şi îi aduc un omagiu în fiecare an de ziua lui de naștere. Robert Kardashian a devenit extrem de cunoscut după ce a făcut parte din echipa de apărare, supranumită „Echipa de vis”, în cazul OJ Simpson, potrivit Agerpres.

Foto: Instagram Kim Kardashian


VIDEO | Tribut impresionant pentru Catedrala Notre-Dame, pe străzile din Paris. Momentul a fost filmat de un turist


 

Comentarii