Mergi direct la conținut »
Gestul emoționant făcut de soția lui Leo Iorga, după 30 de ani de căsătorie. “Sunt nevoită să mă detașez“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul emoționant făcut de soția lui Leo Iorga, după 30 de ani de căsătorie. “Sunt nevoită să mă detașez“

Gestul emoționant făcut de soția lui Leo Iorga, după 30 de ani de căsătorie. “Sunt nevoită să mă detașez“

Leo Iorga şi Paula Iorga  au sărbătorit 30 de la ani de la căsătorie, iar acum soția artistului face un gest emoționant pentru acesta.  Paula are nevoie de bani pentru tratamentul lui Leo, așa că și-a pus mașina la vânzare.

Partenera de viaţă a celebrului solist a anunţat  pe contul de socializare că-şi scoate la vânzare maşina, un Mitsubishi Colt, la preţul de 2.750 euro, pe care o deţine din 2006.

”Este maşina mea de pe vremea când eram în industria asigurărilor de viaţă. Are o mare valoare sentimentală pentru mine însă sunt nevoită să mă detaşez având acum alte priorităţi”, a fost mesajul ei. Leo Iorga suferă de opt ani de cancer pulmonar. În ciuda bolii, artistul are luna aceasta o lungă serie de concerte la Timişoara, Arad, Oradea, Sibiu şi Ploieşti.

La sfârșitul anului trecut, Leo Iorga, solistul Compact b, tocmai a aniversat 54 de ani și a făcut-o cum îi șade bine unui rocker adevărat: pe scenă. Apoi, a dat o masă pentru cei dragi. O masă vegană!

Citește și

Primăria Sectorului 5, după ce Libertatea a scris despre firma-fantomă de anvelopare a blocurilor: „Licitațiile sunt legale, primăria nu intervine în raport cu societățile care depun oferte”

Close
Închide
  Close