MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 13:24

FOTO | Gestul emoționant făcut de soția lui Nicolai Tand cu ocazia zilei de naștere a fiicei ei: „Nu încetez să mă minunez”

Distribuie

Monica și Nicolai Tand se declară o familie împlinită și extrem de fericită. Ei au doi copii minunați, iar vineri, de ziua de naștere a Ilonei, Monica a publicat o fotografie din perioada în care era gravidă cu Ilona, fetița cea mare.

Monica şi Nicolai Tand au pozat nud de la brâu în sus, lucru care a scos în evidență burtica Monicăi. Cu zâmbetul pe buze și foarte încântați de faptul că vor deveni părinți, cei se țineau tandru în brațe.

„Aşa se naşte dragostea. Şi creşte atât de mult încât simţi că îţi sare inima din piept. În fiecare zi. Mă uit la Ilona şi nu încetez să mă minunez. În fiecare oră, în fiecare minut. Mă uit la ea şi sunt fericită. În fiecare secundă. La mulţi ani, iubita mea!”, a scris Monica Tand.

Imaginea poate fi văzută mai jos.

 

View this post on Instagram

 

Asa se naste dragostea. Si creste atat de mult, incat simti ca iti sare inima din piept. In fiecare zi. Ma uit la Ilona si nu incetez sa ma minunez. In fiecare ora, in fiecare minut. Ma uit la ea si sunt fericită. In fiecare secunda. La multi ani, iubita mea!?❤️????

A post shared by Monica Tand (@monica_tand) on


CITEȘTE ȘI: FOTO & VIDEO | România a învins fără drept de apel Norvegia, la Euro 2018 de handbal feminin. Cadou de Moș Nicolae. Dumanska, fenomenală


FOTO: INSTAGRAM

Citește mai multe despre monica tand și Nicolai Tand pe Libertatea.

Comentarii