MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV. Plecată în Asia, Gina Pistol își va sărbători ziua cu întârziere

Distribuie

Gina Pistol își va sărbători ziua de naștere cu întârziere, anul acesta, fiindcă e plecată, din 15 noiembrie, în Asia, unde se filmează show-ul ce se va difuza primăvara viitoare la Antena 1, “Asia Express”. Pentru mai bine de o lună, drumurile o vor purta pe blonda ce la “Chefi la cuțite” prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, iar într-una din aceste țări exotice o va prinde și ziua de naștere: 3 decembrie, când împlinește 37 de ani.

Pentru prima oară, simpatica blondă, despre care se spune că ar ocupa un loc special în inima lui Smiley, nu-și va putea sărbători ziua de naștere cu prietenii. Alături de cele 14 vedete înscrise în emisiunea-concurs ”Asia Express”, de coprezentatorul ei, actorul Marius Damian, și de echipa de producție a show-ului (în total, câteva zeci de persoane!), Gina e cantonată în Asia de la mijlocul acestei luni până foarte aproape de Crăciun! N-a renunțat însă total la planurile de a-i aduna pe cei dragi la un chef cu tort și șampanie, ci doar le-am amânat și ne-a mărturisit că are de gând să petreacă imediat ce se întoarce în țară – așadar, fix în perioada Sărbătorilor de iarnă!

Gina Pistol își va sărbători ziua de naștere cu întârziere: ”Nu îmi fac probleme, pentru că, până la urmă, în fiecare zi poate să fie ziua ta”

”Cel mai probabil, îmi vor sărbători ziua de naștere când mă întorc, alături de cei dragi. Nu îmi fac probleme, pentru că, până la urmă, în fiecare zi poate să fie ziua ta, iar de data aceasta, o voi petrece în locații unice, în care nu m-aș fi gândit să ajung. Ziua mea de naștere mai poate aștepta anul acesta până mă întorc din Asia. Voi sărbători atunci alături de prietenii foarte apropiați”, ne-a mărturisit Gina înainte de plecare.

Planurile pentru petrecerea amânată sunt deja creionate. I-a servit drept inspirație aniversarea bunei ei prietene Giulia, care pe 7 noiembrie, când a împlinit 33 de ani, a dat un party de pomină într-un club din centrul Bucureștiului! Acolo s-a adunat o bună parte a vedetelor – au fost, printre alții, Antonia și Velea, Roxana Ionescu -, Gina a cântat o melodie specială pentru sărbătorită, iar playlistul a inclus melodii din trupa Candy, cea cu care s-a lansat Giulia în muzică.

Gina Pistol isi va sarbatori ziua de nastere cu intarziere

Gina și Antonia i-au fost alături Giuliei la ziua ei și au suflat cu ea în tortul aniversar, la miezul nopții

”De curând, m-am distrat foarte tare la ziua de naștere a prietenei mele, Giula Anghelescu, și mă gândeam că mi-aș dorit să organizez ceva similar. I-am și spus că la petrecerea ei m-am simțit ca și cum ar fi fost a mea”, ne-a mai spus Gina.

Fotografii: Mihai Ștețcu, Koss Photography


Fostul soț al Stelei Popescu și nevasta acestuia aveau o relație deosebită. ”Trebuia să vină duminică la masa la noi, dar a amânat”. Detaliul pe care Dan Puican l-a observat imediat ce a ajuns acasă la actriță

Citește mai multe despre Asia Express și Chefi la cutite pe Libertatea.

Comentarii