Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu va juca într-un film. “Șoc, șoc și groază. Mă bucur de acest proiect”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Anghelescu va juca într-un film. “Șoc, șoc și groază. Mă bucur de acest proiect”

Giulia Anghelescu va juca într-un film. “Șoc, șoc și groază. Mă bucur de acest proiect”

Giulia Anghelescu va juca într-un film. Artista a făcut anunțul în cadrul emisiunii de la Pro tv și mărturisește că este extrem de mândră de acest proiect.

De asemenea, Giula Anghelescu a vorbit despre fiica ei și despre cele mai importante schimbări pe plan profesional.

„O să joc într-un film, şoc, şoc şi groază… mă bucur nespus de acest proiect. Nu pot spune multe, o să fiu mai băiăţoasă, aşa cum sunt eu, dar nu o să fiu un personaj negativ. Vacanţa va fi în septembrie când, probabil, termin şi eu de filmat. Antonia e pe vlog… ea şi tati vorbesc foarte mult, eu la vârsta ei eram tot aşa, mută. La vârsta de şase ani aveam concerte, eram plecată prin ţară cu spectacole. Ea apucă să se joace, eu mi-am dorit ca ea să aibă o copilărie mai normală decât am avut eu. Partea cu joaca mi-a lipsit cel mai mult. Seamănă şi cu mine, deşi toată lumea afirmă că seamănă cu tatăl ei”,  a povestit Giulia Anghelescu. Recent, Giulia a avut probleme de sănătate, iar soțul ei a dezvăluit despre ce e vorba.

Citește și

ANALIZĂ | Ce consecințe economice ar putea suporta România în cazul mutării ambasadei la Ierusalim

Close
Închide
  Close