Mergi direct la conținut »
Graviduța Alina Pușcaș se distrează!  Departe de ochii lumii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Graviduța Alina Pușcaș se distrează! Departe de ochii lumii

Graviduța Alina Pușcaș se distrează! Departe de ochii lumii

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a ales să-și petreacă vacanța departe de ochii curioșilor. Vedeta se află în Grecia, alături de partenerul ei de viață.

De Dana Aramă,

Alina Pușcas abia așteaptă să devină mămică pentru a doua oară. Până atunci, însă, vedeta a plecat în Grecia, la Mykonos, acolo unde se bucură din plin de mare și soare.

Nu a plecat singură, ci însoțită de partenerul ei de viață, Mihai Soenescu, și băiețelul lor, Alexandru.

Vacanța îi priește prezentatoarei, dacă e să ne luăm după fotografiile pe care le-a făcut în vacanță. Radiază de fericire și pare mai înfloritoare ca niciodată alături de partnerul ei, Mihai care se pare că și-a făcut prieteni noi în vacanță.

puscas1
 
„Seems like Mihai made some new friends ???…MYKONOS all the way” (n.r. – Se pare că Mihai și-a făcut prieteni noi…), a scris vedeta lângă o fotografie din vacanță în care apare alături de Mihai.

INFO

Alina Pușcaș este o prezență constantă pe micile ecrane din România. Vedeta este cunoscută pubșlicului telkespectator din țara noastră grație emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Alina formează un cuplu cu Mihai Stoenescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Alexandru. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Close
Închide
  Close