Mergi direct la conținut »
Graviduța Octavia Geamănu are dileme! "Începe distracția... Dar nu mă pot abține"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Graviduța Octavia Geamănu are dileme! "Începe distracția... Dar nu mă pot abține"

Graviduța Octavia Geamănu are dileme! „Începe distracția… Dar nu mă pot abține”

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului Speacial, de la Antena 1, este însărcinată cu primul ei copil. Deși mai are destulă vreme până va veni pe lume copilul ei și al lui Marian Ionescu, de la Direcția 5, vedeta a început deja pregătirile pentru cțând va apărea bebelușul.

De Dana Aramă,

Într-o postare pe blogul ei, Octavia Geamănu le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe internet, că se pregătește pentru venirea pe lume a bebelușului ei, ba chiar le-a cerut sfaturi mămicilor. Ea a mărturisit că nu a început încă să facă cumpărături, ci este la faza de documentare. Însă nu vrea sub nicio formă să fie nepregătită atunci când va deveni mămică.

 „Începe distracția. Da, poate mai devreme decât în cazul altora, dar nu mă pot abține… Și, în plus, vreau să fiu pregatită și relaxată pe ultima sută de metri.

Din fericire e liniste și pace. Bebelușul e cuminte și, în afara programului de somn pe care mi-l face cum vrea el/ea – de pe-acum – , n-am întâmpinat nicio greutate. Ceea ce îmi păstreaza optimismul la cote înalte și mă face să trec la stadiul în care mă întreb ce îi trebuie unui nou-născut?
Așa că am mare nevoie de sfaturile voastre. Voi știti cel mai bine, odată trecute de etapa asta.

Încă nu am trecut la cumpărături. Sunt doar la capitolul documentare. Asta înseamnă discuții cu cele care au trecut prin aceasta experienta, cu medicul meu, search pe google… Știți voi… La prima vedere și a doua, și a treia… lista e destul de lungă. Nu mă gândesc la ce trebuie atunci când voi fi la clinică, partea asta e ușoară. În plus, se oferă acolo cam tot ce e nevoie pentru cele 2-3 zile cât voi sta. Documentarea mea are legătură cu ce voi avea nevoie atunci când voi ieși pe ușa maternității… Am prietene care îmi spun că îmi trebuie lucruri de bază, altele care îmi oferă o lista cu produse care e bine să fie acolo, că nu se știe…

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Să fiu sinceră, nu vreau să cumpăr lucruri inutile și să încarc camera încât să nu mai am pe unde să calc. Desigur, tot ce va fi în plus, am să ofer după ce traversează bebelușul etapa respectivă, dar până atunci mă rezum la ce e imperios necesar.
Magazinele on line oferă tot felul de variante pentru tot ce ai avea nevoie și chiar mai mult. Dar cum știi care sunt produsele cele mai bune?

De exemplu oferta pentru landou se întinde pe n pagini. La fel și cea pentru cărucioare, saltele, patuțuri, păturici, sisteme de monitorizare, biberoane, pompe, cupe, centură abdominală, sterilizatoare, aspirator nazal, termometre, bureți, creme, cădițe, șervetele, uleiuri pentru masaj, etc, etc…”, a scris Octavia Geamănu.

Close
Închide
  Close