Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Halle Berry se antrenează ca un sportiv de performanță! Cum își menține silueta de invidiat la 52 de ani

Halle Berry se antrenează ca un sportiv de performanță! Cum își menține silueta de invidiat la 52 de ani

Halle Berry a arătat cum se pregătește pentru noul ei film, "Bruised", povestea unei luptătoare de MMA (Mixed Martial Arts), dar și cum se menține pe linia de plutire, la cei 52 de ani ai săi. De altfel, celebra actriță de la Hollywood are un abdomen de invidiat. Nu degeaba a fost, la un moment dat, "Bond Girl".

Halle Berry a explicat, prin intermediul contului său de Instragam, une postează fotografii și videoclipuri, cum îşi lucrează abdomenul şi a dezvăluit cele şapte exerciţii pe care se bazează ca să pună muşchii la treabă.

Actriţa a oferit detalii legate de programul de fitness pe care îl urmează, dar a arătat și ce mişcări face pentru a asigura o creştere accelerată a musculaturii abdominale.

În exerciţiile prezentate în luna decembrie a anului trecut, Berry lucrează alături de actorul şi cascadorul Peter Lee Thomas, care este și antrenorul vedetelor de la Hollywood, scrie dailymail.co.uk.

„Nu este ușor și este nevoie de atât de multă muncă și de disciplină, dar sunt atât de mândru de ea pentru că, la vârsta ei, își face singură cascadoriile”, a spus Peter.

Halle Berry le-a explicat fanilor că pregătirea ei fizică pentru următorul film este la fel de utilă şi pentru refacerea tonusului abdominal după o naştere, ea însăși fiind mamă a doi copii. Ea are o fetiță și un băiat, pe Nahla Aubry, în vârstă de 10 ani, şi Maceo Martinez, mezinul de cinci ani.

Vedeta include în seriile de exerciţii prezentate ridicări alternative ale braţelor pe care se sprijină corpul aplecat înainte şi plasarea acestora pe rând pe o bancă, sărituri laterale pe fiecare picior, abdomene efectuate la bară cu ridicări de genunchi, ridicări de picior, abdomene laterale din poziţia suspendată la bară.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Antrenamentul prezentat se încheie cu vedeta suspendată la bară executând ridicări de picior în diagonală şi în faţă, până când spatele ajunge să fie aproape paralel cu podeaua.

Actriţa americană Halle Berry va debuta și ca regizor, odată cu pelicula „Bruised”, încare va şi juca. Este povestea unei luptătoare de MMA (Mixed Martial Arts), Jackie „Justice”, care trăieşte dezamăgirea eşecului în singurul domeniu în care se pricepea cel mai bine: artele marţiale.

Jackie trebuie să înveţe să îl crească pe Manny, fiul pe care îl părăsise cu câţiva ani înainte şi care reapare în viaţa ei la vârsta de 6 ani, iar lupta sa se transformă dintr-o confruntare în cuşcă într-o străduinţă de a deveni mama pe care o merită copilul ei.

Halle Berry a debutat ca actriţă în 1991, cu un rol în „Jungle Fever”, de Spike Lee, şi a fost în anii 2000 actriţa cel mai bine plătită, după apariţii în seria „X-Men” şi în pelicula „Die Another Day” din franciza „James Bond”.

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC
Recomandări

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

Este prima şi singura artistă de culoare, până acum, care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, pentru performanța sa din filmul „Monster’s Ball”.

Anul acesta, ea a strălucit la Globurile de Aur. Vezi aici cele mai îndrăznețe ținute de la Globurile de Aur 2019 și care sunt vedetele care au impresionat pe covorul roșu!

Mai mult decât atât, recent, Halle Berry s-a lăsat fotografiată într-una dintre cele mai provocatoare ipostaze. Vedeta a pozat topless în deșertul Sahara.

FOTO – Instagram


Citește și… Dumitru Dragomir nu mai are chef să scrie cărți: „Coperțile au făcut pânze de păianjen”


 

Close
Închide
  Close