MENIU CAUTĂ

Horia Brenciu a confirmat că Flavia Mihăşan este însărcinată. Ce mesaj i-a transmis artistul

Distribuie

 Zilele trecute s-a aflat că Flavia Mihășan este însărcinată cu primul ei copil. Dacă până acum, vedeta nu a confirmat marea veste, colegul ei Horia Brenciu a dezvăluit totul pe contul de socializare, unde i-a și transmis un mesaj.

Flavia Mihășan și dansatorul Marius Moldovan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Cei doi formează un cuplu discret și nu au dat prea multe detalii despre povestea lor de iubire.

„Și o știre de ultimă oră: Flavia va deveni mamă! Bravo, fatăăă!!! Ia, zi, o să-i povestești copilașului despre mine? Sfatul meu e să nu-l stresezi! Îmbrățișează-l și pe tata Marius, din partea mea…”, a transmis Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale’.

Citește și

VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”

Citește mai multe despre Horia Brenciu pe Libertatea.

Comentarii