Mergi direct la conținut »
Horia Brenciu, despre zvonurile că ar putea pleca de la X Factor: "Ce se va întâmpla cu mine nu știu, dar am învățat să mă descurc"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Horia Brenciu, despre zvonurile că ar putea pleca de la X Factor: „Ce se va întâmpla cu mine nu știu, dar am învățat să mă descurc”

Horia Brenciu a comentat pe marginea zvonurilor conform cărora ar putea pleca de la emisiunea X Factor, acolo unde este jurat, dar și despre eventualitatea de a avea un nou show.

De Dana Aramă,

 

„Din zvonurile astea, din viaţa publică avută din 93 până astăzi, am învăţat un singur lucru. Să las zvourile să curgă, dar ceea ce eu fac, la ce mă gândesc eu, să fie practic, să se transforme în realitate. De la musical-urile în care joc, până la piesele pe care le fac, ele sunt ceva real, ceva palpabil. Zvonurile îşi fac şi ele meseria, creează tensiune sau nu.

Ce se va întâmpla cu mine nu ştiu, dar am învăţat să mă descurc, pentru că asta m-a învăţat şi viaţa, să mă descurc şi fără televiziune. Pentru că dacă iubeşti televiziunea, şi ea nu te iubeşte pe tine, atunci eşti părăsit undeva. Mă bucur că sunt zvonuri potrivit cărora aş putea avea o altă emisiune, eu nu le cunosc.

Ceea ce aş vrea eu să spun este că mă lupt în fiecare zi să îmi fac o orchestră mai bună, concerte mai bune, să fiu mai bun oriunde sunt cerut, chiar dacă se numeşte acel lucru concert, musical, film sau emisiune TV. Cred că este un teritoriu care acum încă se descoperă şi vizavi de film, şi de musical. Aş vrea să văd şi să se producă mai multe filme româneşti”, a declarat Horia Brenciu pentru click.ro.

La începutul acestei luni s-a spus că Antena 1 nu a mai prelungit licența X Factor, astfel că show-ul muzical urma să nu mai fie pe post în acest an. Reprezentanții postului de televiziune au venit ulterior cu un răspuns oficial, în care au precizat că X Factor nu va fi scos din grilă.

Citește și: Incredibil: Ilona Georgiana Ghioroaie ocupă locul 2 în clasamentul ITF. Schimbările controversate din tenisul mondial au propulsat o româncă necunoscută

 

Close
Închide
  Close