Mergi direct la conținut »
Poziția Antena 1 despre X Factor. „Vom continua producerea acestui show”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Poziția Antena 1 despre X Factor. „Vom continua producerea acestui show”

Poziția Antena 1 despre X Factor. „Vom continua producerea acestui show”

Potrivit Paginademedia.ro, Antena 1 nu a mai prelungit licența X Factor, astfel că show-ul muzical nu va mai fi pe post în acest an. Reprezentanții postului de televiziune au venit vineri 1 martie, cu un răspuns oficial, în care precizează că X Factor nu va fi scos din grilă.

De Dana Aramă,

În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului”, este poziția oficială a Antenei 1.

De-a lungul anilor, X Factor a fost la concurență cu o altă emisiune de talente, Vocea României, difuzată de postul de televiziune Pro TV, notează Paginademedia.ro.

X Factor a avut nouă jurați

De-a lungul celor șapte ani cât a fost difuzat show-ul X Factor, au existat nouă jurați. Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon.

Ultimii dintre aceștia au fost Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior, Carlas Dreams și Delia. Ceilalți jurați au fost: Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman și Cheloo.

Delia a fost cel mai longeviv jurat, fiind prezentă în șapte sezoane din opt.

Două perechi de prezentatori la X Factor


Emisiunea difuzată de Antena 1 a avut, pe parcursul celor opt sezoane, două perechi de prezentatori. Răzvan Simion și Dani Oțil, cuplul de la matinalul Antenei 1, au fost cei care au prezentat show-ul X Factor timp de șapte sezoane.

Ultimul sezon a fost prezentat de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.


În cei șapte ani de difuzare, X Factor a fost transmis în zile diferite: vineri, sâmbătă, duminică și chiar marți.

Show-ul X Factor a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011.

Cine au fost câștigătorii X Factor

Primul sezon X Factor a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel de-al doilea, de Tudor Turcu. Au urmat, pe lista câștigătorilor: Florin Ristei, Adina Răducan, Florin Răduță, Olga Verbițchi, Jeremy Ragsdale și Bella Santiago.

Bella Santiago, căștigătoarea ultimului sezon X Factor

Bella Santiago, căștigătoarea ultimului sezon X Factor

Citește și: Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor

 
 
Close
Close
Închide