Mergi direct la conținut »
Horia Brenciu, după încheierea audițiilor pe nevăzute de la "Vocea României". "Demult n-am avut așa emoții"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Horia Brenciu, după încheierea audițiilor pe nevăzute de la „Vocea României”. „Demult n-am avut așa emoții”

Vineri, 25 octombrie 2019, s-a încheiat etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, emisiune difuzată de Pro TV.

De Daria Maria Diaconu,

Cei patru jurați și-au format echipele de câte 15 concurenți. După încheierea audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, Horia Brenciu a transmis un mesaj în care vorbește despre ce s-a întâmplat până acum la show din punctul lui de vedere.

Horia Brenciu, alături de doi dintre concurenții din echipa sa

„Au trecut audițiile pe nevăzute. Ieri seara, echipele s-au completat cu ultimii aleși. Tuturor concurenților care s-au urcat pe scenă în sezonul ăsta, calde felicitări ! Pentru cei care nu au trecut de prima etapă, un sfat: însușiți-vă această experiența, prețuiti-o și fiți și mai buni la următorul test!

Cât despre mine, demult n-am avut așa emoții. Și demult n-am fost atât de torpilat cu tot felul de vorbe “dulci”, în timpul unor audiții. N-a fost deloc ușor să-i țin piept lui Tudor, cu sau fără nunți și cover-uri. Smiley m-a înnebunit cu holurile lui de la studiouri. ? Carismaticul meu coleg a știut să speculeze multe situații, în favoarea lui. Irina n-a stat nici ea cuminte. A cântat, a scris prin carnetul ei și le-a zâmbit concurenților cu un subtil iz de Cricova… ? Cum să-i rezisti?! Chiar n-a fost ușor deloc, dar prin tot ce au făcut colegii mei au ridicat miza concursului și m-au făcut și mai ambițios pentru câștigarea acestui sezon! Felicitări , dragii mei colegi!”, a scris juratul în mediul online.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Hori Brenciu a vorbit și despre cei 15 elevi pe care îi are în echipa sa.

„Am încercat să mă readaptez din mers sezonul asta. N-am avut tot timpul cuvintele la mine și nu toate pledoariile mele au fost cu magnet, așa cum mi-aș fi dorit. N-am ce face… Sunt departe de a fi perfect. Aș vrea ca spontaneitatea să fie un flux permanent, dar nu-i așa ușor. ? Dacă pe voi v-am supărat cu vreo vorba spusă în vânt, îmi cer scuze. V-am mai spus, nu sunt perfect. ?

Ei bine, una peste alta, am 15 concurenți, 15 pretendenți la titlu care totalizează 17 suflete. 17 oameni! Pfff… Niciodată un antrenor la Voce n-a avut atâția concurenți. Dragilor, vă mulțumesc pentru că m-ați ales sau pur și simplu ca m-ați determinat, prin vocea voastră, să mă întorc la voi. Și apropo de întors… Sunt antrenorul din acest sezon care s-a întors de cele mai multe ori, singur, la un concurent. Au fost vreo 5 la număr.

Decedată de COVID după două teste negative. De ce asistenta de 45 de ani din Botoșani a fost confirmată pozitiv astăzi, în aceeași zi în care a murit
Recomandări

Decedată de COVID după două teste negative. De ce asistenta de 45 de ani din Botoșani a fost confirmată pozitiv astăzi, în aceeași zi în care a murit

 

Am ajuns la o etapă care-mi place la nebunie! Să fiu alături de fiecare voce, de fiecare elev din echipa mea și să-l determin să fie mai bun și să vrea mai mult de la el este cea mai nobilă misiune a unui antrenor.

Urmează o etapă în care mă voi despărți de 10 dintre cei 15 concurenți ai mei. Voi merge mai departe cu cei mai buni dintre ei, care pot face față și… voce competitorilor din celelalte echipe! Și vă asigur ca e o competiție serioasă anul asta!”, a adăugat el.

„Vocea Romaniei sezonul 9 va oferi în continuare multe surprize. Sper ca cele mai multe să-mi aparțină și sper să fiți de acord cu toate alegerile pe care le voi face. Dacă nu, știti vorba cu gusturile… ? Până la final, bucurați-vă de voci, de antrenori și de oferta muzicală unică furnizată de Pro TV. Parcă lucrez la TV Mania… ? Și încă ceva! O veste bună! Îmi schimb sacoul! Adio… mango! Ne vedem vineri! ? Să fie voce! ?

PS – Să nu uit! Bartoș e cel mai sexy! ?”, a încheiat Horia Brenciu.

Close
Închide
  Close