Mergi direct la conținut »
Horia Moculescu va împlini 81 de ani pe 18 martie. Ce supriză i-a făcut Mihai Morar, în direct la tv. “Să mă faceți mândru că sunt român”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Horia Moculescu va împlini 81 de ani pe 18 martie. Ce supriză i-a făcut Mihai Morar, în direct la tv. “Să mă faceți mândru că sunt român”

Horia Moculescu va împlini 81 de ani pe 18 martie. Ce supriză i-a făcut Mihai Morar, în direct la tv. “Să mă faceți mândru că sunt român”

Horia Moculescu va împlini 81 de ani pe 18 martie. Invitat în cadrul emisiunii de la Antena Stars, compozitorul a avut parte de o surpriză din partea lui Mihai Morar. Realizatorul tv i-a oferit în dar un tort, special pentru el, decorat cu note muzicale.

„Vă rog să mă faceţi mândru că sunt român, asta îmi doresc ca publicul meu să mă facă mândru că sunt român. Gică Petrescu este artistul excepţional. Dan Spătaru este indefinibil, a poleit cu aur orice piesă i s-a dat. Nidia este singurul sens al vieţii mele. Mi-a plăcut femeia în general, fără să fiu afemeiat, şi foarte multe dintre colegele mele de breaslă, dar erau măritate. Foarte multe femei frumoase care cântau bine” , a spus Horia Moculescu, care în urmă cu doar câteva lui a declarat că a fost la un pas de moarte.

Citește și

VIDEO/Raluca Podea se teme să-și lase fiul singur pe stradă. Locuiește în centrul Capitalei, dar zona e plină de seringi folosite pentru droguri

 

 

 

Close
Închide
  Close