MENIU CAUTĂ
01 Noi. 2012 11:42 , de Madalina Ciodaru Burada

Huidule, ţi-e frică de fotografi? Uite CUM A REACŢIONAT la un eveniment | FOTO

Distribuie

Interesant este faptul că în timpul petrecerii la care au participat mai multe nume cunoscute din showbiz, Huidu a părut chiar vesel, pe alocuri, însă încerca să îşi şteargă zâmbetul de pe faţă sau să se ascundă printre invitaţi de fiecare dată când vedea o cameră de filmat sau un aparat foto. De altfel, se poate vedea în fotografiile de mai sus cum, de exemplu, fostul „cârcotaş” părea extrem de stânjenit în momentul în care i se făceau fotografii alături de Corina, care îi ţinea companie. În rest, acesta a socilalizat cu invitaţii, s-a relaxat, a fumat, însă a dat, la un moment dat, semne de nervozitate, bătând repetat cu mâna în masă.
Şerban Huidu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în urma accidentului din octombrie 2011 când maşina condusă de el a lovit o Dacia Logan în care şi-au găsit sfârşitul trei persoane.
Citeşte şi: Şerban Huidu, comportament DE NERECUNOSCUT: SINGUR, DEZORIENTAT ŞI CU MORALUL LA PĂMÂNT, la miezul nopţii, pe stradă | FOTO Şerban Huidu, DECLARAŢIILE CARE ARUNCĂ TOTUL ÎN AER: „SUNT VINOVAT, pentru că eram pe contrasens”
 
 

Citește mai multe despre Șerban Huidu pe Libertatea.

Comentarii