Mergi direct la conținut »
Ileana Lazariuc, distracție în compania celei mai bune prietene. Se cunosc din anii '90
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ileana Lazariuc, distracție în compania celei mai bune prietene. Se cunosc din anii '90

Ileana Lazariuc, distracție în compania celei mai bune prietene. Se cunosc din anii ’90

Ileana Lazariuc a petrecut recent în compania celei mai bune prietene, nimeni alta decât Lili Sandu.

De Dana Aramă,

Ileana Lazariuc este o actriță, cântăreață și fotomodel, originară din republica Moldova. Este fiica cea mică a îndrăgitei cântărețe Anastasia Lazariuc, din mariajul pe care aceasta l-a avut cu Gheorghe Cringănuță.

În vârstă de 34 de ani, Ileana Lazariuc este căsătorită, din vara anului 2009, cu Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac.

Cuplul are doi copii, Alexandru și Nicholas Noah.

La sfârșitul anilor 90, Lili Sandu a intrat în trupa Trinity, ea cunoscând-o pe Ileana cu puțin timp înainte de a deveni colege de scenă. De atunci, au legat o amiciție strânsă, care durează și în ziua de azi.

Cele două s-au revăzut de curând și au petrecut de minune împreună cu câțiva prieteni.

Ileana Lazariuc, care este într-o formă fizică de invidiat, la fel ca și buna ei prietenă, s-au relaxat pe marginea unui lac, după care au mers la un restaurant, unde s-au delectat cu clătite și mici.

„Cu fetele pe lac. ???#wakeboarding#pancakesandmici#perfectcombination”, a spus Ileana Lazariuc.

„Unde e băuturaaaaa, Ileana”, a întrebat-o o prietenă, iar răspunsul a venit imediat: „Data viitoare”.

„2,3 din Trinity! La fel de frumoase și după atâția ani”, „Superbe”, „Cele mai bune prietene pe viață”, au fost complimentate Ileana Lazariuc și Lili Sandu.

“Știu că oricând, dacă aș avrea nevoie să vorbesc cu cineva sau să îi cer un sfat și la 2.00 – 3.00 dimineața, ar fi acolo. Și asta mi se pare cel mai important. Nu ne-am supus niciunui test, pur și simplu a venit totul natural”, declara recent, pentru Libertatea, Ileana Lazariuc.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Paula Seling a pățit-o la un concert. „Îmi șoptea la ureche, iartă-mă…”


 

Close
Închide
  Close