Mergi direct la conținut »
Ileana Șipoteanu, la început de an. "O perioadă după sărbători poate fi depresivă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ileana Șipoteanu, la început de an. "O perioadă după sărbători poate fi depresivă"

Ileana Șipoteanu, la început de an. „O perioadă după sărbători poate fi depresivă”

Binecunoscuta solistă Ileana Șipoteanu a transmis câteva gânduri la început de an 2019. Artista a dezvăluit ce anume și-ar dori.

De Dana Aramă,

 

„Se spune că o mică (sau mare pentru unii ?) perioadă de după sărbători poate fi depresivă, intri într-un soi de melancolie gîndindu-te la ce-a fost și la ce va veni. Eu m-am ales cu o răceală interesantă, datorită căreia m-am odihnit puțin și aștept să văd ce surprize îmi mai fac Anul nou, prietenii, dușmanii etc…

După 50 de ani crezi că nimic nu te mai poate surprinde, că ești călit pentru orice dar…îți dai seama că nu e chiar așa. Dacă îți pasă, te doare. Mi-aș dori să fiu mai selectivă cu tot ce mă-nconjoară și mai permisivă cu mine, cu viața mea.

Nu mulțumesc nimănui public, se știu ei cei care ar trebui să primească din partea mea urări de bine. Sper ca tristețile și bucuriile zilelor mele să fie luminate întotdeauna de soarele care răsare din frumoasa mea Mare. Ea mi le știe pe toate. Vă urez un An bun și liniștit ! Vă salut ! ?”, a transmis Ilena Șipoteanu.

Ileana Șipoteanu este o cunoscută cântăreață din generația de aur a muzicii ușoare românești. A fost căsătorită cu regretatul compozitor Dumitru Lupu. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Dumitrana.

Citește și: OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

 

Close
Închide
  Close