Ilie Năstase a ieșit întotdeauna în evidență atât prin declarații spumoase, glume bune, uneori cu ”derapaje”, dar mai tot timpul prin vestimentație. Fostul tenisman nu este niciodată prins pe picior greșit la capitolul haine, întrucât nu se îmbracă niciodată la întâmplare și nu se hotărăște pe ultima sută de metri. Ca și la evenimentul de pe stadion, unde a purtat o pereche de blugi Philipp Plein ultramoderni.

Pun cu ce trebuie să mă îmbrac a doua zi de seara, mi le aleg. Mă duc așa, mă uit prin garderobă, în fiecare zi altceva, așa m-am obișnuit. Acum vara, port alb, mai mult alb, bleumarin deschis, chiar și un roșu deschis, bordeaux, culori deschise”, ne-a mărturisit el.

Nasty nu face shopping online și nici nu mai ajunge de ceva vreme prin magazine. Motivul este unul întemeiat, dressingul lui fiind ticsit de îmbrăcăminte. “Mi-am luat atâtea lucruri, încât nu mă mai duc să fac shopping în fiecare zi sau în fiecare săptămână. Îmi ajunge ce am în garderobă și le schimb în fiecare zi”.

A admirat stilul vestimentar al altor jucători de tenis și l-a copiat

Ilie Năstase nu a acordat dintotdeauna importanța cuvenită hainelor. Se întâmpla în tinerețe, la începuturile lui în tenis.

Nu, chiar nu eram interesat, acolo dacă aveai un jeans și un t-shirt era ok. După aceea, mai târziu, am învățat și eu, m-am uitat la ceilalți jucători mai în vârstă și am încercat să îi copiez. Din punct de vedere vestimentar, îi admiram, în general pe cei care sunt prin Italia, prin Franța, jucătorii care erau atunci: Pietrangeli, Panatta, ei se îmbrăcau foarte ok și erau la modă și încercam și eu să țin pasul cu ei”, a declarat, pentru Libertatea, Ilie Năstase.

Își face costumele la Torino

 

Fostul mare sportiv nu a apelat la serviciile unui stilist. A făcut mai multe teste până a descoperit stilul care i se potrivește.

Până să ajung să îmi placă ceva și să fie pe gustul meu, am folosit multe mărci cunoscute. Le luam și eu, ce ieșea la modă cumpăram. Până la urmă mi-am găsit un italian la Torino care mi-a convenit și mi-a plăcut cum îmi făcea costumele și le fac numai la el. Dressingul meu este enorm, este un pod întreg”, a declarat, pentru Libertatea, Ilie Năstase.

Își alege și își pune deoparte vestimentațiile pe care are de gând să le poarte. În rest, obișnuiește să dăruiască din haine. “Am mai dat la nepoți, șoferului meu, le mai dau, mai rămân și mai mici, ne mai și îngrășăm”, a precizat el.

Ilie Năstase, la microfon FOTO: Dumitru Angelescu

Ilie Năstase, la microfon FOTO: Dumitru Angelescu

În prezent, Nasty nu ține vreo dietă, ci merge de  2-3 ori pe săptămână la sală, încercând să își țină greutatea sub control. “E greu să ai o dietă pe care să o respecți la sânge”, a subliniat el. Fostul mare sportiv a dezvăluit și proveniența blugilor atipici purtați pe Arena Națională.  “Mi i-a făcut cadou soția, sunt de la Philipp Plein și aveau 78, pentru că Philipp e născut în 78. Mi-au plăcut, aveau și semnul dolarilor”, ne-a explicat Ilie Năstase.

Video: Cosmin Nistor

Citește și: Ilie Năstase a comentat fluierăturile primite de Gabriela Firea. ”Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam” / INTERVIU

  

 

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur