MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 12:42

Imaginea cu Lora care a stârnit controverse. “Ești gravidă?“

Distribuie

Lora și-a pus din nou fanii pe gânduri, după ce a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, colorată și mulată pe corp, scoțându-i în evidență trupul bine proporționat. Un admirator mai îndrăzneț a întrebat-o direct dacă va deveni mamă.

„Ești gravidă, da sau nu? Răspunde-mi și mie, te rog”, i-a scris acesta.  Lora nu i-a răspuns admiratorului, semn că nu este pentru prima oară când i se pune o astfel de întrebare. De altfel, în urmă cu ceva timp artista a declarat că deocamdată nu este însrcinată.

Lora a exagerat cu vopsitul și a declarat că și-a distrus părul. „Ne batem joc de podoaba capilară. Am făcut asta vreo 10 ani. Mi-am bătut joc într-un mare fel. Acum, părul meu este complet refăcut. Este foarte frumos și sănătos și vreau să-l păstrez așa. Și-a revenit, dar nu mă pot juca în prezent cu nuanțele. Nu-mi mai bat joc de el, să mă vopsesc încontinuu. Nu-l mai vopsesc și dacă-l vopsesc, voi avea foarte mare grijă. O dată pe an, o dată la un an și jumătate cam așa, chiar doi. Am avut părul foarte lung, cum sunt în cel mai recent videoclip, blond natural și mi-a luat 7 ani să-l distrug”, a spus Lora.

Citește și

ANALIZĂ/ Blocaj în Parlament. PSD se vede în imposibilitatea de a-şi trece proiectele de lege, din dorinţa de a-şi apăra liderul

 

Citește mai multe despre imagine pe Libertatea.

Comentarii