MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2017 12:31

Imagini nemaivăzute cu dressingul Deliei. N-ai văzut în viața ta așa ceva | FOTO

Distribuie

Delia are un dressing impresionant. Ea a arătat X Factor cum se prezintă garderoba sa.

Concurenții ”X Factor” intră, în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima gală din cel de-al șaptelea sezon, motiv pentru care antrenorii încearcă să își încurajeze discopolii.

Delia, al cărei tată este călugăr la Muntele Athos, le-a invitat pe Teodora Sava și Alina Mocanu în garderoba sa și s-au distrat ca între fete, probând haine. Telespectatorii vor putea alege marele câștigător pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1.


”Este enorm! E mai mare decât living-ul din casa X Factor”, au exclamat fetele când au intrat în dressing-ul Deliei. Cunoscută pentru pasiunea sa pentru haine și accesorii, Delia, care a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa, a depozitat cu grijă pe rafturi de dimensiuni impresionante sute de obiecte vestimentare aduse din toate colțurile lumii.
Când s-au văzut printre rafturi, întocmai ca într-un mare magazin, Alina și Teodora s-au pus pe probat peruci, pălării, ochelari și orice le-a atras atenția. ”A fost minunat, am băut ceai, am cântat și ne-am distrat”, a povestit Teodora, care crede că această experiență a apropiat-o și mai mult de mentorul său.


Citește și: Sportul a salvat-o pe Alexandra Anne Mary Costache, prima fată împinsă la metrou. ”S-a eschivat cu mișcări specifice de handbal”/ VIDEO


 

Citește mai multe despre dressing și garderobă pe Libertatea.

Comentarii