Mergi direct la conținut »
„Îmi este dor să joc în filme” Daniela Nane a refuzat multe proiecte în care a simțit că nu se regăsește
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > „Îmi este dor să joc în filme” Daniela Nane a refuzat multe proiecte în care a simțit că nu se regăsește

„Îmi este dor să joc în filme” Daniela Nane a refuzat multe proiecte în care a simțit că nu se regăsește

Pe lângă frumusețea evidentă, Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Cu toate acestea, aparițiile ei sunt din ce în ce mai rare. Motivul? Daniela Nane a devenit mult mai selectivă și acceptă doar proiectele care o pun în valoare cu adevărat.

De Denisa Macovei,

Când a debutat ca actriță, Daniela Nane recunoaștea că nu refuza niciun proiect și că accepta să joace în tot ceea ce i se oferea, doar ca să-și facă un renume și să arate că este un bun profesionist. Iată că, după 25 de ani activitate în industria artistică din România, nu mai este la fel de deschisă propunerilor și se implică doar în cele despre care crede că o reprezintă cu adevărat.

„Din fericire, am ajuns la vârsta la care pot să-mi aleg proiectele în care să mă implic sau nu. Primesc propuneri și am libertatea de a alege dacă accept sau nu, așa că aleg doar ceea ce îmi place și mi se pare că mă reprezintă”, a povestit Daniela Nane. Actrița mărturisește că, în momentul de față, îi este foarte dor de filme, însă compensează cu alte proiecte de suflet.

„Îmi e dor să fac film, pentru că nu am mai făcut de mult. Dar și dacă aș face o pauză din teatru cu siguranță aș avea aceelași sentiment. Pentru mine ambele sunt importante și mă definesc”, a mai spus Nane. În momentul de față, soția lui Adrian Cioroianu  se află în America, unde a susținut un recital de muzică și de poezie de dragoste – „Pianul cu poeme”, eveniment organizat de Ambasada României la Washington și Institutul Cultural Roman de la New York. Acest proiect l-a acceptat fără să clipească mai ales că au fascinat-o poeziile încă din copilărie, în special cele ale lui Mihai Eminescu.

Close
Închide
  Close