MENIU CAUTĂ
28 Dec. 2013 10:18 , de Geo Berciu

ÎNCĂ UN CONCEDIU DEPARTE DE Dani Oţil! Mihaela Rădulescu: „El e în VACANŢA LUI. NU AMESTECĂM LUCRURILE” FOTO

Distribuie

Numai că, deşi toată lumea s-ar fi aşteptat, Mihaela Rădulescu nu a plecat în vacanţă alături de iubitul ei, Dani Oţil, ci de buna ei prietenă, Dana Budeanu şi de copiii lor.

„Suntem doar 2 mame, cu copiii din dotare:). Pe Dani poti sa-l saluti, dar ii transmit telefonic, e la niste ore de avion distanta:))), in vacanta lui. Nu amestecam lucrurile….in capul copiilor. Niciodata”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Facebook ca răspuns la o urare a unei admiratoare.

De altfel, până acum, în cei peste cinci ani de când sunt împreună, niciodată Dani Oţil nu a apărut în vreo vacanţă în care Mihaela Rădulescu a mers împreună cu Ayan, semn că vrea să-şi ţină copilul departe de iubirile din viaţa ei.

Chiar dacă nu a dezvăluit destinaţia exotică unde o va prinde Noul An, Mihaela Rădulescu a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre o staţiune luxoasă de la Oceanul Indian: „nisip alb…, cu care am putea face si oameni de zapada:))), mare turquoise…, nuci de cocos de stau sa-ti cada in cap:))), slip, slapi, pantaloni scurti si …vreo 20 de ore de zbor, in total…:)))))”.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii